Erg goed! Om 11:00 bestelling geplaatst en was heel belangrijk om het pakket de volgende dag binnen te hebben. Ik heb toen een email toegezonden en de medewerkster zou er achter aan gaan. Pakket...Erg goed! Om 11:00 bestelling geplaatst en was heel belangrijk om het pakket de volgende dag binnen te hebben. Ik heb toen een email toegezonden en de medewerkster zou er achter aan gaan. Pakket goed op tijd ontvangen.
Gratis cadeau inpak service zou helemaal top zijn!
Duidelijk en overzichtelijk.
Ien
Prima aanbod; mooie artikelen.
Ien
Prima, mooie artikelen
B. Coombs
I order some of their items on-line. The website works perfectly and emailing with them was immediately dealt with too.
Ruime keuze , snel bezorgd
Petra
Wij zijn heel blij met onze tweede "van Gogh" op canvas. Net als bij de vorige hebben wij ook hier een mooie lijst om laten maken en is het een lust voor het oog!
Hans Kriekaard
Voor ons een zeer waardevolle aanvulling na een bezoek aan het Van Gogh Museum om de juiste informatie achteraf te bestellen. Ook voor verjaardagen, andere bijzonder activiteiten om rekening...Voor ons een zeer waardevolle aanvulling na een bezoek aan het Van Gogh Museum om de juiste informatie achteraf te bestellen. Ook voor verjaardagen, andere bijzonder activiteiten om rekening te houden met wat het Van Gogh Museum te bieden heeft. Staat heel goed op ons netvlies :)
Prima ingerichte shop. Overzichtelijk en zoveel mogelijk op onderwerp. Ik vind het wel wat overdreven om op meerdere verdiepingen een shop te hebben.