Ruime keuze aan artikelen, voor iedere portemonnee en smaak is er iets te vinden in de Van Gogh Museumshop.

Ontzettend leuke kado's die ik in het buitenland kan laten bezorgen waarmee ik verre familie en vrienden erg blij mee kan maken en een zeer goede service!

Prima!

Ik ben erg tevreden over shop. Snelle levering en mooie producten.
Zelf heb ik als huwelijksgeschenk 2 sleutelhangers besteld, die heb ik laten bedrukken met de namen en trouwdatum erop. Ik ben erg tevreden over shop. Snelle levering en mooie producten.
Nu gaan ze richting Amerika. Ze zijn zelf naar het museum geweest vorig jaar dus ik denk dat we een perfect kadootje hebben kunnen vinden!
Bedankt Van Gogh Museumshop!!

Vlotte afhandeling en keurig verpakt!!

J. van der Tas

Schitterend museum in bouwkundig opzicht en getoonde kunst heerlijk om er te zijn

J. van der Tas

Hebben genoten van ons bezoek aan u museum zowel van Van Gogh als het gebouwde/verbouwde Museum

J. van der Tas

Zijn zeer tevreden over onze aankoop en de door u geleverde kwaliteit van de kussentjes met zorg behandeld waarvoor onze dank en succes met u Museumshop een lust om er rond te kijken geweldig

Goed, snelle levering