Annelies Vermeulen

Supersnelle verzending en prachtig verpakt

Annelies Vermeulen

Supersnelle verzending en prachtig verpakt

G

Mooie artikelen, netjes en zorgvuldig verpakt voor verzending. Het resultaat voldoet aan de wens.

G

Birdinhandcottage

Op de dag dat ik er was kon ik de prints niet bestellen omdat de het niet werkte. Later bestelde ik via m’n broer’s computer, ik woon in australie. Gelukkig ging de bezorging volgens plan maar ik... Op de dag dat ik er was kon ik de prints niet bestellen omdat de het niet werkte. Later bestelde ik via m’n broer’s computer, ik woon in australie. Gelukkig ging de bezorging volgens plan maar ik was teleurgesteld met de maat, was onder de veronderstelling dat de print 60x40 was. Heel jammer

Pedagogische onderSTEUNing

Jade

Snelle verzending en in goede staat ontvangen.

Y. Groenendaal

Makkelijk bestellen, en correcte levering.

Bird in Hand Cottage

Prachtige prints. Was erg teleurgesteld met de dimensies, dacht dat de print 60x40 zou zijn.

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Beste Yolande,
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te vernemen dat de Giclée niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij zullen contact met u opnemen per e-mail!
Met vriendelijke...
Beste Yolande,
Charlotte
Van Gogh Museum Shop

Daniëlla

Geweldige site met mooie producten!
Super dat je het door hen overal in de wereld kan laten versturen