Nicky

Different shade of green, small stone

Ronny

Heel mooi

Francesca

Teleurgesteld van de verpakking! Ik had een leuk dosje verwacht voor een duur sjaal!

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Beste Francesca,
Bedankt voor uw feedback! We nemen zo spoedig mogelijk contact hierover op per e-mail.
Met vriendelijke groeten,
Sara
Van Gogh Museum Shop

Marina

Prima ervaring!!!

Coby Kalkman-Lore de Jong

Leuke keuze.De zonnebril was er vlug en prachtig verpakt.Jammer van het er opgeplakte addres😁

R. M.

Geweldig mooie canvas van De Zonnebloem besteld voor vrienden. Achteraf wilde ze graag een groter doek en zij hebben de canvas na contact met de webshop zo mogen ruilen. Ideaal dat men zo... Geweldig mooie canvas van De Zonnebloem besteld voor vrienden. Achteraf wilde ze graag een groter doek en zij hebben de canvas na contact met de webshop zo mogen ruilen. Ideaal dat men zo klantgericht is!

M.J. van Huet

Bandana besteld op 6 sept., op 13 sept. pas binnengekregen. Daarbij zijn de kleuren veel fletser dan je zou verwachten op basis van de foto van de Van Gogh Museumshop,

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Beste M.J.
Bedank voor uw feedback.
Beste M.J.
Bedank voor uw feedback.
Wat jammer om te lezen dat u ontevreden bent met uw aankoop bij onze Museum Shop. We garanderen inderdaad 1 tot 2 dagen levertijd en zullen navraag voor u doen bij DHL Express wat er is misgegaan tijdens de levering van uw bestelling. We nemen hier graag verder contact over op per mail.
Julia
Van Gogh Museum Shop

IPABO

Heel tevreden met de kwaliteit , de service en de levering!

IPABO

Heel tevreden met de kwaliteit , de service en de levering!

Linda Ris

Onlangs een heel leuk Van Gogh bijzettafeltje annex krukje met amandelbloessem aangeschaft. Een aanwinst voor ons interieur!