Mooie online shop, met hoogwaardige items. Vooral de kalender en de dekbedovertrekken zijn prachtig!
Jetske Hijlkema / Vrije Universiteit
Het product werd heel snel verstuurd en was op een nette manier verpakt. Het zou fijn zijn als het mogelijk zou zijn om een product als cadeau - inclusief kaartje - te kunnen versturen.
W.van der Meer
Vlotte service en tevreden over het product .
Feikje
Mooie producten, keurig geleverd.
Karin
Mooie spulletjes
Roos
Het is een hele mooie set penselen. Het enige negatieve aan mijn bestelling is dat het 5 dagen heeft geduurd voordat het werd geleverd door DHL. Dit komt door de lockdown want normaliter was ik...Het is een hele mooie set penselen. Het enige negatieve aan mijn bestelling is dat het 5 dagen heeft geduurd voordat het werd geleverd door DHL. Dit komt door de lockdown want normaliter was ik naar uw museum gereden en had ik het direct gekocht in de shop. DHL heeft het pakket vanaf het museum naar het Amsterdams distributiekantoor gebracht, vervolgens is het naar Rotterdam gegaan (?) en weer terug via het Amsterdamse distributiecentrum naar Landsmeer alwaar ik woon.... Daar kunnen jullie niks aan doen maar voor mij als klant (met een beetje haast) was dit uitermate frustrerend om te volgen. Het was dan ook te laat om als verjaardagscadeautje te kunnen geven.
Roos