Mooi aanbod en de bestelling werd snel en goed uitgevoerd.
x
Reibungslose Bestellung, schnelle Lieferung
Miebet
Snelle en acurate bediening. Prettig!
Joy Uppelschoten- Bis
Een 10!
Cats
Mooie webshop, genoeg keuze en snelle bezorging. Het product was mooi ingepakt en zelfs mooier dan verwacht.
Daphne
Mooie fleurige sokken
Lilian Blokker
Mooie producten, snelle levering en een steuntje in de rug voor het museum in deze lastige coronatijd.
Lilian Blokker
H. M. Van Hove-Zonneveld
Goederen goed ontvangen. Kwam via DHL. Helaas was ik niet thuis, waardoor ik een heel eind moest fietsen om het ergens ver weg in Oss hetop te halen. Het was een heel compact pakketje van...Goederen goed ontvangen. Kwam via DHL. Helaas was ik niet thuis, waardoor ik een heel eind moest fietsen om het ergens ver weg in Oss hetop te halen. Het was een heel compact pakketje van kleurstiften en potloden. Het had makkelijke in een plat doosje gekund, zodat het door de brievenbus had gepast. Een tip voor de volgende keer misschien.