Patrick Bijvoet

Prachtige canvasreproductie van "Het gele huis" van Vincent van Gogh gekocht. De belevenis was nog mooier geweest als je het in een lijst had kunnen kopen.

Patrick Bijvoet

Prachtige canvasreproductie van "Het gele huis" van Vincent Van Gogh gekocht. Wat voor mij iets aan de belevenis had toegevoegd is als je het ook ingelijst had kunnen kopen.

Farel College

Mijn beoordeling is een zwaar onvoldoende. Ik heb een cancas schilderij besteld en krijg nu een papieren print achter spiegelend glas. Tot mijn grote spijt heb ik via ideal vooraf betaald.

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Beste klant,
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met het product wat u besteld heeft. We zullen u per mail een reactie sturen.
Saskia
Van...
Beste klant,
Saskia
Van Gogh Museum Shop

Andre

Website kan beter verder wel goed

Vd Aa

Goede, snelle afhandeling. Echter slechte bezorging door DHL

Annemieke van 't Wel

van Gogh museumshop heb ik iets leuks gekocht.... binnen twee dagen had ik het bij mijn thuis...het was echt en het was met zorg.... en in een geweldig leuke doos verpakt .Ik kan niet anders... van Gogh museumshop heb ik iets leuks gekocht.... binnen twee dagen had ik het bij mijn thuis...het was echt en het was met zorg.... en in een geweldig leuke doos verpakt .Ik kan niet anders zeggen dat ik echt het een verassing vond .

Evelyn

Fijn dat je in coronatijd op deze wijze kan bestellen

PvdH

Top service! Snelle levering! Het bestelde artikel kwam beschadigd aan. Na een mailtje naar de klantenservice werd direct een nieuw artikel gestuurd. Volgende dag in huis!

K. Houweling

Ik had bij de bestelling een opmerking gemaakt over een eerdere bestelling, maar daar is niet op ingegaan. Helaas.

Irene

Snelle levering, netjes verpakt, leuk en vrolijk product :-)