van der Meijden

Snelle levering, heel fijn. Prachtig overtrek, echt kunst in de slaapkamer! Bovendien lekker zacht, een aanrader!

Iris van Beusekom

Heel goed. Bestelde artikelen heb ik snel ontvangen. Ze voldoen aan mijn verwachting.

De haan

Mooie kaarten gekregen maar dat echt Stom dat ze apart met een vervoersbedrijf komen en niet gewoon milieuvriendelijk met de fietsende postbode. Voor mij n reden om niet meer te bestellen!

Reactie Van Gogh Museum Shop:

Bedankt voor uw bericht en feedback over onze verzendwijze. Alle pakketten van de Van Gogh Museumshop worden verzonden met DHL Express en zijn inclusief track & trace. Op deze manier kunnen we u... Bedankt voor uw bericht en feedback over onze verzendwijze. Alle pakketten van de Van Gogh Museumshop worden verzonden met DHL Express en zijn inclusief track & trace. Op deze manier kunnen we u een snelle en veilige levering garanderen.

Esmée

Mooie print, goede kwaliteit.

ina de kock

Snelle service en goede afhandeling.

Goede service! ik vroeg om mijn bestelling in te pakken en ik ontving een prachtig ingepakte weekendtas. Bovendien in een supermooie cadeau-achtige doos (DHL).

Ingrid Beemster-Urban

Alles is uitstekend verlopen na het bestellen van een van Gogh reproductie. Bedankt

Thea

Product ziet er prachtig uit

Groffen

Producten waren prima. Klantvriendelijkheid ver te zoeken. Het duurde een week voor ik antwoord op mijn vragen kreeg. Dit terwijl het museum gesloten is en men het het dus vast niet erg druk zou... Producten waren prima. Klantvriendelijkheid ver te zoeken. Het duurde een week voor ik antwoord op mijn vragen kreeg. Dit terwijl het museum gesloten is en men het het dus vast niet erg druk zou hebben.

Louise de Ruijter

Mooie oorbellen. Miste alleen de dopjes die achter het oor moeten. Prima afspraak.