Fay

Everything went well and I bought what I wanted.

Jacco van de Weerd

Leuke en verrassende artikelen. Nu het museum niet te bezoeken is, is rondkijken op de website een leuk alternatief.

Lucky

Snel geleverd, leuke producten voor een klein prijsje?

Schutte

De mondkapjes zijn echt erg mooi en ik zal ze met plezier dragen, hoewel de reden minder is natuurlijk.
Ik heb me wel verbaasd dat het pakketje via DHL is gekomen, volgens mij had het zo door de brievenbus gekund, dus als brief verzonden kunnen worden. Kostenbesparend misschien?
Kasteel Heeswijk heeft het ook zo verzonden.

Marielle Koevermans

Je krijgt steeds een melding dat DHL onderweg is en wanneer het afgeleverd wordt, maar als het pakketje dan ook daadwerkelijk afgeleverd is krijg je daar geen bevestiging van. Klopt dat?

S.Wortel

Wat ‘n fantastich mooi windlichtje en diffuser heb ik bij jullie gekocht! Zó sfeervol en zó fijn geurend. Ik ben er superblij mee. Via Instagram ook alleen maar complimenten over gekregen!

monique

Helemaal goed! Mooie mondkapjes, goed verpakt

Marloes

Super!! Hele mooie producten en heel netjes geleverd! Ga ik zeker vaker bestellen, niet alleen voor de mooie spullen maar ook om ze te steunen in de lockdown. Hopelijk kan ik er dan ooit nog echt... Super!! Hele mooie producten en heel netjes geleverd! Ga ik zeker vaker bestellen, niet alleen voor de mooie spullen maar ook om ze te steunen in de lockdown. Hopelijk kan ik er dan ooit nog echt zelf naar toe

Yvonne Castien

Via webshop diverse artikelen besteld. Zeer tevreden over feedback en snelheid levering

Dinie Steenbekkers