De training Adviseren met Impact zorgt voor inzichten in je eigen gedrag. Je word je bewust van patronen en hoe je hier mee om wilt gaan. Naast de theorie heb ik veel praktijkervaring op gedaan. Het...De training Adviseren met Impact zorgt voor inzichten in je eigen gedrag. Je word je bewust van patronen en hoe je hier mee om wilt gaan. Naast de theorie heb ik veel praktijkervaring op gedaan. Het oefenen met acteurs en kijken naar anderen in oefeningen hebben mij veel geleerd. Voor mijn gevoel is deze training net even iets meer out of the box door o.a. een boks workshop waar je veel paralellen kan trekken met jouw eigen manier van communiceren.
Deze training heeft hele concrete handvatten gegeven waarmee ik aan de slag kan in de praktijk, daarnaast heeft deze training mij veel inzicht gegeven in mijzelf.
Anne Bonsen - Facility Manager Corporate Wear KLM
Heel professioneel en inhoudelijk sterk trainingsbureau met een breed aanbod waarbij je eigen persoonlijkheid en hoe jij je beweegt binnen zakelijke relaties / organisaties een centrale plek...Heel professioneel en inhoudelijk sterk trainingsbureau met een breed aanbod waarbij je eigen persoonlijkheid en hoe jij je beweegt binnen zakelijke relaties / organisaties een centrale plek inneemt. Dat moet bij je passen maar ik vond dit enorm waardevol.
Gino van Ham, adviseur openbare orde en veiligheid
Persoonlijk zou ik iedereen deze training willen aanbevelen. Voor mijzelf is dit een eyeopener geweest waarbij de grenzen van mijn comfort-zone zijn opgezocht en verruimd. De combinatie van heldere...Persoonlijk zou ik iedereen deze training willen aanbevelen. Voor mijzelf is dit een eyeopener geweest waarbij de grenzen van mijn comfort-zone zijn opgezocht en verruimd. De combinatie van heldere theorie (a.d.h.v. modellen) met praktijkoefeningen (gesprekstechnieken op het gebied van conflicten, situationeel leiderschap en overige vormen) heb ik als prettig, leerzaam en stimulerend ervaren. Ik neem deze ervaringen mee als professional en zeer zeker ook als mens.
Sonja Rijsbosch, adviseur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Ik zou de training van vanHarte&Lingsma aanbevelen aan iedereen die wil groeien in zijn/haar (persoonlijke) leiderschap. De training geeft je veel nieuwe inzichten in jouw eigen krachten en...Ik zou de training van vanHarte&Lingsma aanbevelen aan iedereen die wil groeien in zijn/haar (persoonlijke) leiderschap. De training geeft je veel nieuwe inzichten in jouw eigen krachten en valkuilen, en helpt je om je verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied!
Marieke Dassen, coördinator
Door deze training heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en ben ik me meer bewust van de invloed die mijn communicatie op de ander heeft. De training leert je een andere versie van jezelf kennen...Door deze training heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en ben ik me meer bewust van de invloed die mijn communicatie op de ander heeft. De training leert je een andere versie van jezelf kennen die effectiever kan communiceren, waardoor je beter verbinding kunt maken met je gesprekspartner.
Eric van Hoof Hoofdbedrijfsbureau Van Wijnen
Training heeft mij veel inzicht gegeven. Inzichten waarmee ik kan groeien niet alleen als leider maar ook als mens. Je leert veel over jezelf maar ook van de groep en je kunt ook jouw...Training heeft mij veel inzicht gegeven. Inzichten waarmee ik kan groeien niet alleen als leider maar ook als mens. Je leert veel over jezelf maar ook van de groep en je kunt ook jouw inbrengen geven richting andere deelnemers. Een training die je niet alleen doet maar met je groep!
Kim
Betekenisvol zowel zakelijk als privé. Ik heb mijn leerdoelen echt aangekeken en omarmd. Daarbij is het leren vertragen de rode draad voor mij geweest.
Arie Breedijk
Met de KIM cursus leer je dat je dicht bij jezelf moet blijven en krijg je op een gestructureerde manier de kans om aan jezelf te werken. In mijn groep is ieder lid sterker, beter en met meer...Met de KIM cursus leer je dat je dicht bij jezelf moet blijven en krijg je op een gestructureerde manier de kans om aan jezelf te werken. In mijn groep is ieder lid sterker, beter en met meer zelfvertrouwen uit de cursus gekomen
Daphne Kroon
Ik heb de training ervaren als heel leerzaam. Superprettig om met een vaste groep deelnemers de training te doorlopen en zo een band op te bouwen. Zo krijg je goede feedback op je eigen leerdoelen....Ik heb de training ervaren als heel leerzaam. Superprettig om met een vaste groep deelnemers de training te doorlopen en zo een band op te bouwen. Zo krijg je goede feedback op je eigen leerdoelen. Verbazend hoe snel leerdoelen door de oefeningen ook zichtbaar worden. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Dit is niet zomaar een training. Een training met echt een psychologisch tintje waarin je wordt gedwongen om echt naar jezelf te kijken en waar gedrag vandaan komt.