Ingeborg Zandvoort, teamleider, projectmanager

De KIM training heeft mij veel meer geleerd en gebracht dan ik vooraf had kunnen bedenken. Naast stevige praktische handvatten die helpen bij leidinggeven en management, zorgt het er vooral voor een... De KIM training heeft mij veel meer geleerd en gebracht dan ik vooraf had kunnen bedenken. Naast stevige praktische handvatten die helpen bij leidinggeven en management, zorgt het er vooral voor een wijziging in je eigen mindset, waar je de rest van je leven en op alle vlakken profijt van hebt.

Friso Waagmeester, programmamanager

Zeer gebalanceerd programma waarin allerlei leervragen ruimte krijgen. Mooie mix van theorie, praktijk (oefening) en persoonlijke terugkoppeling/ leermomenten. Trainer is professioneel en zeer... Zeer gebalanceerd programma waarin allerlei leervragen ruimte krijgen. Mooie mix van theorie, praktijk (oefening) en persoonlijke terugkoppeling/ leermomenten. Trainer is professioneel en zeer betrokken, wat heel goed werkt. Fijne groep met mooie mix van stijlen en leervragen.

Ik heb er uit gehaald wat ik van te voren niet had verwacht maar me wel heel veel waarde heeft gegeven. Ik ben heel blij dat ik op dit moment in mijn carrière deze stap heb genomen en zal me... Ik heb er uit gehaald wat ik van te voren niet had verwacht maar me wel heel veel waarde heeft gegeven. Ik ben heel blij dat ik op dit moment in mijn carrière deze stap heb genomen en zal me zeker verder brengen.

Hetty Messchaert

De cursus was goed opgebouwd. Esther weet ons vanaf het begin te boeien en zorgt ervoor dat iedereen aan bod komt. Heel fijn om de cursus van Esther te krijgen. Ik heb al veel geleerd op het gebied... De cursus was goed opgebouwd. Esther weet ons vanaf het begin te boeien en zorgt ervoor dat iedereen aan bod komt. Heel fijn om de cursus van Esther te krijgen. Ik heb al veel geleerd op het gebied van Coachend Leidinggeven.

Sander - Hoofd Onderwijs Rijksmuseum

De training Coachend Leidinggeven heeft mij als manager ontzettend veel inzichten gegeven over mijzelf en anderen, op persoonlijk vlak en in werksituaties. Het formuleren van een eigen leervraag... De training Coachend Leidinggeven heeft mij als manager ontzettend veel inzichten gegeven over mijzelf en anderen, op persoonlijk vlak en in werksituaties. Het formuleren van een eigen leervraag scherpt ook je leerdoel van de training. En samen met de groep kom je, via theorie en praktijk, tot handvatten om deze te behalen. Kortom, een waardevolle training die ik van harte kan aanbevelen!

Judith van den Berg, adviseur cultuureducatie, kunstenaar

De trainers gingen met de hele groep per deelnemer op zoek naar wat mooi is en wat inspireert, en naar dat wat kan dwarsbomen. Ik heb praktische inzichten gekregen in hoe ik functioneer en waarom,... De trainers gingen met de hele groep per deelnemer op zoek naar wat mooi is en wat inspireert, en naar dat wat kan dwarsbomen. Ik heb praktische inzichten gekregen in hoe ik functioneer en waarom, waarmee ik meteen aan de slag ga

NVCA

Toen ik op zoek ging naar een leiderschapstraining zocht ik vooral grondigheid, verschillende dingen die ik eerder al ben tegengekomen helder op een rij en grondig. De training is daarnaast vooral... Toen ik op zoek ging naar een leiderschapstraining zocht ik vooral grondigheid, verschillende dingen die ik eerder al ben tegengekomen helder op een rij en grondig. De training is daarnaast vooral ook een spiegel, wie ben ik, hoe kom ik over, hoe word ik ervaren. Hoge kwaliteit

Tim de Lange, griffier commissie Defensie Tweede Kamer

Goeie training. Blijft ook na verloop van tijd "hangen", i.t.t. veel andere cursussen. Uitstekende trainer, een ook veel geleerd van collega-cursisten.

Gerben van der Weert consultant Privacy Specialist

12 jaar geleden heb ik KIM gevolgd, nu onlangs KIG, grote kans dat ik over een jaar of 12 weer H&L als eerste kies om me dan weer verder te trainen. Het is een goede begeleider van mijn... 12 jaar geleden heb ik KIM gevolgd, nu onlangs KIG, grote kans dat ik over een jaar of 12 weer H&L als eerste kies om me dan weer verder te trainen. Het is een goede begeleider van mijn carrière, zowel op de korte als lange termijn. Dit komt door de uitstekende trainers die ik beide keren had.

Jagt

Zeer professioneel en vaardig. Heel menselijk :P. Bedoel daarmee heel benaderbaar en toegankelijk. Ook buiten de training een fijn mens.