De training is als prettig ervaren. het is erg persoonlijk ingericht, waardoor je ook zelf echt aan de slag moet om verder te komen.
Professionele club
nvt
Nvt
Tijs van de Poll Hoofd programma en productie
Een training die je weer meer naar jezelf brengt. Bijzonder hoe er in een paar dagen tijd een verbondenheid ontstaat binnen de groep waardoor je persoonlijke verhalen, ervaringen en emoties kunt...Een training die je weer meer naar jezelf brengt. Bijzonder hoe er in een paar dagen tijd een verbondenheid ontstaat binnen de groep waardoor je persoonlijke verhalen, ervaringen en emoties kunt delen.
Peter Bos, projectleider gebiedsontwikkeling
VH&L richt zich op jouw persoonlijke aanpak bij het leiden van projecten, vooral de zgn. zachte kanten. Heb je daar vragen over dan past deze cursus waarschijnlijk goed.
Ik vond het een zeer goed opgezette training waarbij ik veel nieuwe inzichten over mezelf opgedaan heb.
Rianne - project-/omgevingsmanager
Het heeft me meer inzicht gegeven en getriggerd om meer naar mezelf te luisteren. Niet maar door blijven hollen, maar bewust even rust nemen, doorademen en dan komt er weer nieuwe inspiratie en...Het heeft me meer inzicht gegeven en getriggerd om meer naar mezelf te luisteren. Niet maar door blijven hollen, maar bewust even rust nemen, doorademen en dan komt er weer nieuwe inspiratie en energie. Niet alles moeten, voordat je iets voor jezelf mag. Even in de natuur tot rust komen. Het is nog een ontdekkingsreis, soms ook buiten m'n comfortzone, maar het is een begin van de cirkel te doorbreken en het geeft meteen alweer nieuwe inspiratie/verse energie.
Jippe Tinga Productmanager
De training "Doorbreek de Cirkel" is de ultieme training als je met jezelf aan een specifiek vraagstuk wilt werken. De eerste vier dagen zijn intensief en biedt jou alle mogelijkheid en...De training "Doorbreek de Cirkel" is de ultieme training als je met jezelf aan een specifiek vraagstuk wilt werken. De eerste vier dagen zijn intensief en biedt jou alle mogelijkheid en ruimte om jouw eigen vraagstuk te doorgronden. De ervaren trainers beiden je het benodigde maatwerk. Het gaf mij weer verrassende inzichten, waardoor ik in mijn leerproces weer een belangrijke stap kon zetten. In vergelijking met andere trainingen is hier overigens meer aandacht voor het ervaren en doorleven dan dat je veel theorie voorgeschoteld krijgt.
Marloes
Heel zinnig om samen met een groep te vertragen en te reflecteren op mijzelf, waar veel ruimte en vertrouwen is om te experimenteren (en falen) en je samen verantwoordelijk bent om elkaar verder te...Heel zinnig om samen met een groep te vertragen en te reflecteren op mijzelf, waar veel ruimte en vertrouwen is om te experimenteren (en falen) en je samen verantwoordelijk bent om elkaar verder te laten groeien