Jeroen Brink, manager digital change

Aanrader voor iedereen die open staat om te leren en de confrontatie met zichzelf aan te gaan.

Goede training, erg goede trainer waar ik veel van heb geleerd. Het zet aan tot zelfreflectie!

De was de eerste training van Harte&Lingsma. Ik vond deze training niet aansluiten bij mij verwachting.

Marieke van Egmond - Facilitair Manager

Ik vond het prettig dat Van Harte Lingsma veel tijd heeft genomen voor het voortraject. Ik heb 2 gesprekken voorafgaand aan mijn aanmelding gehad. Hierin kon ik uitgebreid vragen stellen en op deze... Ik vond het prettig dat Van Harte Lingsma veel tijd heeft genomen voor het voortraject. Ik heb 2 gesprekken voorafgaand aan mijn aanmelding gehad. Hierin kon ik uitgebreid vragen stellen en op deze manier heel bewust de keuze gemaakt voor deze training.

De training zelf vond ik erg prettig. Ook fijn dat we telkens 3 dagen samen zaten. Zo leer je elkaar (en de trainer) goed kennen. Hierdoor konden we goed feedback op elkaar geven.

Het programma is divers/afwisselend. Fijn om theorie af te wisselen met praktijk. Het werken in leergroepen vond ik ook prettig. Tijdens deze momenten ga je nog dieper in op je eigen leerdoelen.

Ik zou zeker als ik weer iets wil in persoonlijke ontwikkeling, kijken wat vanHarte&Lingsma hierin te bieden heeft.

Tiny Leenen, teamhoofd klinische chemie St Antonius ziekenhuis

Confronterend en toepasbaar. Ik denk dat sommige dingen nooit meer hetzelfde worden.

Konrad Janssen, Scrum Master KPN

Zie boven

Heel goed. Veel geleerd.

Emar Gemmeke - Afdelingsmanager RVO Internationaal Ondernemen

Werken met verschillende modellen was voor mij een eye opener. Ik vertrouwde al goed op mijn gevoel, maar met een geest die alle kanten uit schiet kon ik niet altijd overbrengen wat ik wilde.... Werken met verschillende modellen was voor mij een eye opener. Ik vertrouwde al goed op mijn gevoel, maar met een geest die alle kanten uit schiet kon ik niet altijd overbrengen wat ik wilde. Interactie in de groep maakte me bewust van hoe ik overkom en hielp me met meer balans te vinden tussen inhoudelijk praten waarbij ik veel over mijn eigen ervaring vertelde, en persoonlijke zaken delen. De training heeft me geholpen met kort en bondig te formuleren waardoor ik effectiever leiding geef.

Linda Mars, manager verzekeren

Goede trainer, ervaren, enthousiast, prettig om naar te luisteren.