Nicolette Kager, beleidsadviseur Jeugd bij de gemeente Leiden
Op 19 september heb ik de training KIM voor niet-leidinggevenden bij van Harte & Lingsma afgerond. Het was een mooie training van 12 dagen in een prettige setting. Een training waarin je op zoek...Op 19 september heb ik de training KIM voor niet-leidinggevenden bij van Harte & Lingsma afgerond. Het was een mooie training van 12 dagen in een prettige setting. Een training waarin je op zoek gaat naar je persoonlijk leiderschap. Je formuleert leerdoelen voor jezelf en gaat daarmee intensief aan de slag Je onderzoekt waar je huidige gedrag vandaan komt, hoe je het kan verbeteren en hoe je dat in je werk kan toepassen. Dit doe je samen met je coach en mede-cursisten, die jou tijdens de training voeden met kritische feedback. Ik heb de training als leuk, confronterend, intensief en zeer leerzaam ervaren . Zeer verrijkend voor mezelf als persoon en voor mijn manier van werken!
Felicia Wolting, Coördinator Milieu
Wederom een waardevolle en leerzame training gevolgd bij van Harte & Lingsma. En ook na een wat langere tijd tussen de trainingen overstijgt vH&L de verwachtingen nog steeds. In 1 woord:...Wederom een waardevolle en leerzame training gevolgd bij van Harte & Lingsma. En ook na een wat langere tijd tussen de trainingen overstijgt vH&L de verwachtingen nog steeds. In 1 woord: Klasse!
Reyhan Cephe, manager
Een zeer goede training met enorme diepgang. Het vraagt wel van jou als cursist om je open en kwestbaar op te stellen en actief mee te doen.
Kim, teamleider ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
De training sloot precies aan bij de verwachting die ik ervan had en was precies wat ik op dat moment nodig had. Een goede combinatie van theorie en praktische oefeningen. De trainer gaf veel ruimte...De training sloot precies aan bij de verwachting die ik ervan had en was precies wat ik op dat moment nodig had. Een goede combinatie van theorie en praktische oefeningen. De trainer gaf veel ruimte voor eigen inbreng, was flexibel met het programma en gaf veel eigenaarschap voor de training bij de deelnemers. Tot slot was de locatie kleinschalig en in een rustige groene omgeving gelegen. Kortom, zeker een aanrader!
Paula de Vlas (directiesecretaris)
De KIM NL was voor mij een ontzettend leerzame training, waarin ik veel inzichten heb opgedaan die nuttig zijn voor mijn loopbaan, maar zeker ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het heeft een...De KIM NL was voor mij een ontzettend leerzame training, waarin ik veel inzichten heb opgedaan die nuttig zijn voor mijn loopbaan, maar zeker ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het heeft een hele hoop in beweging gezet en ik zou het afgelopen half jaar niet hebben willen missen!
Ik begon aan de training KIM voor niet-leidinggevenden zonder duidelijke verwachtingen, maar al snel werd de toegevoegde waarde helder. Ik waardeer enorm dat de training je praktisch op weg helpt:...Ik begon aan de training KIM voor niet-leidinggevenden zonder duidelijke verwachtingen, maar al snel werd de toegevoegde waarde helder. Ik waardeer enorm dat de training je praktisch op weg helpt: hoe kun je een bepaald patroon doorbreken. Dit gaat mij nog ontzettend lang bij blijven en ik ben blij dat ik dit heb gedaan.
Hedwig Spijkers Grafisch vormgever 013 Poppodium
Veilige en open training gegeven door een fijne ervaren trainer in een mooie rustige omgeving..
Miriam van den Oever
Lessen voor het leven. Ik zou het iedereen aanraden!
Yorick Koridon (Bestuursadviseur bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap)
De KIM-NL heeft mij bewust gemaakt van mijn waarden, mijn patronen en de effecten hiervan op mijn functioneren - zowel voor mijzelf als in teamverband. Door de veilige leeromgeving die we als groep...De KIM-NL heeft mij bewust gemaakt van mijn waarden, mijn patronen en de effecten hiervan op mijn functioneren - zowel voor mijzelf als in teamverband. Door de veilige leeromgeving die we als groep met de trainer hadden, kon ik vrij oefenen met mijn ontwikkelpunten. Hier hielpen de theoretische modellen over o.a. communicatie, groepsdynamiek en leidinggeven enorm bij. We leerden van elkaar. En hielpen elkaar wanneer de voorgehouden spiegel confronterend was. De cursus bood mij hierdoor fundamentele inzichten. Het heeft mij handvatten geboden om - persoonlijk en professioneel - meer uit mijzelf te halen.
Ik vond dit een zeer nuttige en leerzame training. Wat je leervraag ook is, met deze training kun je daarmee aan de slag en word je daarin begeleid met concrete feedback en informatie. Ik heb er erg...Ik vond dit een zeer nuttige en leerzame training. Wat je leervraag ook is, met deze training kun je daarmee aan de slag en word je daarin begeleid met concrete feedback en informatie. Ik heb er erg veel aan gehad.