Bart Bouwman, Product owner (Agile)

Sterk gerichte training op persoonlijk zelfreflectie met daarbij een brede behandeling van leiderschapsmethodes.

Gerard Kessels project Engineer .

Effectieve training met veel handvatten hoe en persoonlijke aandacht. Geweldig.

Wat een start en een ervaring. Sta open voor wat doet gaat brengen, het is meer dan je mag hopen en zal een blijvend punt in je leven blijven.

Eefke van den Ouweland, Teamleider Strategie en Omgevingsbeleid Gemeente Oss

Een intensieve en leerzame training die je op een prettige manier naar jezelf laat kijken. Tijdens de training krijg je volop handvaten aangereikt en mogelijkheden om te oefenen en experimenten met... Een intensieve en leerzame training die je op een prettige manier naar jezelf laat kijken. Tijdens de training krijg je volop handvaten aangereikt en mogelijkheden om te oefenen en experimenten met jouw persoonlijke uitdagingen en leerdoelen.

Seyi Cadmus, Content Manager

Deze training heeft ons team geholpen om zowel onszelf als de ander beter te begrijpen, sterkte- en zwaktepunten te (h)erkennen en op basis daarvan erachter komen wat de kracht is van ons team.... Deze training heeft ons team geholpen om zowel onszelf als de ander beter te begrijpen, sterkte- en zwaktepunten te (h)erkennen en op basis daarvan erachter komen wat de kracht is van ons team. Ieder individu heeft de aandacht en tijd gekregen om dichter bij zichzelf, maar ook de ander te komen. Aan het eind van de training konden we terugkijken op een inspirerende, maar intense ervaring die ons frisse energie en de nodige handvaten heeft gegeven voor de toekomst.

Martin Crezee, Locatiemanager Spotta Utrecht

Het is een mooie maar intensieve reis waarbij je uitgedaagd wordt om je leerdoel in te zien, te veranderen, te verbeteren om te komen tot een tevreden resultaat.

Olaf Sonius, teammanager Team Handhaving

Zoek niet verder! In deze KIM training ga je een spade dieper en ga je op professionele wijze op zoek naar jouw valkuilen en weet je deze in de toekomst te omzeilen door tips en tricks van jouw... Zoek niet verder! In deze KIM training ga je een spade dieper en ga je op professionele wijze op zoek naar jouw valkuilen en weet je deze in de toekomst te omzeilen door tips en tricks van jouw medecursisten en coaches. Kortom bewustwording en jezelf tegenkomen met oprechte feedback van ervaren leermeesters. Echt een enorme aanrader voor alle leidinggevenden om jezelf naar een hoger level te tillen!

Rob van Loon, Manager Additive Manufacturing

In deze training heb ik samen met een groep enthousiaste mede KIM'mers geleerd wat mij drijft in het pad naar leiderschap en hoe ik mijn eigen vaardigheden efficient en goed kan inzetten. Ik... In deze training heb ik samen met een groep enthousiaste mede KIM'mers geleerd wat mij drijft in het pad naar leiderschap en hoe ik mijn eigen vaardigheden efficient en goed kan inzetten. Ik merk dat mij dit heel veel houvast bied in een soms lastige reis naar die van leidinggevende binnen mijn organisatie, maar die tevens ook prive heel erg van pas komt.

Evelien Ruimerman, HSE advisor

De training was een intensieve en waardevolle ervaring. Het heeft me een schat aan inzichten in mijzelf gegeven. Naast korte uitleg van diverse communicatie- en interactiemodellen is er vooral veel... De training was een intensieve en waardevolle ervaring. Het heeft me een schat aan inzichten in mijzelf gegeven. Naast korte uitleg van diverse communicatie- en interactiemodellen is er vooral veel in de praktijk geoefend. Dit heeft mij handvatten gegeven hoe ik mijzelf en mijn communicatiecvaardigheden verder kan ontwikkelen.

Wybe Douma, senior juridisch adviseur en coördinator

Onder leiding van een zeer ervaren trainer maakten alle deelnemers van onze groep tijdens de vier modules een duidelijke en zeer nuttige ontwikkeling door. Je ziet jezelf en de anderen door de goede... Onder leiding van een zeer ervaren trainer maakten alle deelnemers van onze groep tijdens de vier modules een duidelijke en zeer nuttige ontwikkeling door. Je ziet jezelf en de anderen door de goede uitleg en oefeningen gedurende de training flink groeien, potenties benutten en eventuele frustraties of valkuilen de baas worden - wat zowel op het werk als privé altijd van pas komt. Ik beveel de training dan ook van harte aan.