Jessica Knopper

De training is qua inhoud aansluitend bij de leervraag van mijzelf en de organisatie. Hoe veel ervaring je ook hebt, er is altijd meer te leren in de interactie met mensen. En van Harte en Lingsma... De training is qua inhoud aansluitend bij de leervraag van mijzelf en de organisatie. Hoe veel ervaring je ook hebt, er is altijd meer te leren in de interactie met mensen. En van Harte en Lingsma hebben met deze training een goede aansluiting op de leervraag.

Ellis de Vries

Je wordt een spiegel voorgehouden, wat je verder brengt als mens en als leidinggevende. Je bent wie je bent en dat verandert niet, alleen je wordt bewust van je kracht en je valkuil. Hoe mooi is... Je wordt een spiegel voorgehouden, wat je verder brengt als mens en als leidinggevende. Je bent wie je bent en dat verandert niet, alleen je wordt bewust van je kracht en je valkuil. Hoe mooi is dat, dat je daarmee effectief aan de slag mag gaan?

Ik heb hele leuke mensen leren kennen en ben mij nog bewuster geworden van mijn ontwikkelpunten. Ik geef de training een 7,5. Ik vond het interessant - maar had stiekem iets anders gehoopt.

Nee, graag anoniem behandelen

Leerzame training die flink in ging op het persoonlijke. Dit is het unieke van deze training. Ik had vantevoren verwacht nog iets meer te leren over management stijlen maar dit is veel waardevoller... Leerzame training die flink in ging op het persoonlijke. Dit is het unieke van deze training. Ik had vantevoren verwacht nog iets meer te leren over management stijlen maar dit is veel waardevoller geweest voor mij op dit moment.

Angelique

Het was een prettige training waarbij de trainster mede ervoor zorgde dat ik het als een veilige leeromgeving heb ervaren.