Joppe Terpoorten, Business Controller Operations

De training heeft mij echt een hele hoop gebracht. Mijn persoonlijke overtuiging was altijd: je bent wie je bent en je moet gewoon lekker je zelf zijn en iedereen gelijk behandelen. Dit bracht mij... De training heeft mij echt een hele hoop gebracht. Mijn persoonlijke overtuiging was altijd: je bent wie je bent en je moet gewoon lekker je zelf zijn en iedereen gelijk behandelen. Dit bracht mij op mijn werk vaak in de situatie dat ik tegenover mensen kwam te staan. De cursus heeft mij het inzicht gebracht dat in sommige situaties wat bewuster om gaan met hoe je je zelf inbrengt dat principe niet hoeft te schaden. Immers, ik ben ook niet iemand die geen ruimte voor anderen wilt laten en anderen achter wil laten met het gevoel dat ze niet gehoord zijn.

De training biedt de ruimte om hier echt de diepte mee in te gaan: Wat wil ik? Hoe kom ik over op anderen? En hoe breng ik die 2 samen. Ik ben enorm dankbaar dat ik al redelijk aan het begin van mijn carrière deze cursus heb mogen doen en zou het echt iedereen aanraden.

Guus Diepman, financieringsspecialist

Goed georganiseerde training met professionele trainer.

Marian Slouwerhof, bestuursassistent

Een waardevolle en inspirerende training. Het geeft je veel inzicht in jezelf, er wordt je letterlijk een spiegel voorgehouden. Zo’n training gun ik iedereen!

Astrid Zwinkels, teamleider bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

De KIM training voor leidinggevenden stelt je in staat echt inzicht te krijgen in je ontwikkelpunten maar ook in waar je talenten liggen. Niet alleen als leidinggevende, maar ook als mens. Met dank... De KIM training voor leidinggevenden stelt je in staat echt inzicht te krijgen in je ontwikkelpunten maar ook in waar je talenten liggen. Niet alleen als leidinggevende, maar ook als mens. Met dank aan een sterk inhoudelijk programma met veel ruimte voor praktische oefeningen, een goede trainer en een groep die zich inspant voor elkaars leren voel je hoe je zelf en samen vooruit gaat. Een cadeautje voor je ontwikkeling.

Ruud, softwareontwikkelaar

Goede training, waarin je een laag dieper komt in het aanpakken van de dingen die je lastig vindt

Daan

De KIG training was voor mij een perfecte training om mijn manier van communiceren te verbeteren. In de training worden veel handvatten gegeven om tijdens en na de training mee te oefenen en dit... De KIG training was voor mij een perfecte training om mijn manier van communiceren te verbeteren. In de training worden veel handvatten gegeven om tijdens en na de training mee te oefenen en dit heeft mij erg veel geholpen.

Kaoutar el Hamdani, Manager Uitkeren

De training helpt je dichterbij je authentieke ik te komen. Waardoor je niet meer vanuit je hoofd leiding geeft aan je medewerkers maar vanuit je hart leiding gaat geven.

Lilian, Manager bij UWV

De leervraag die ik had opgesteld, bleek niet mijn 'echte' leervraag. Die heb ik tijdens de training mogen ontdekken. Dat was een gave leerschool, maar soms ook zeer confronterend. Ik heb... De leervraag die ik had opgesteld, bleek niet mijn 'echte' leervraag. Die heb ik tijdens de training mogen ontdekken. Dat was een gave leerschool, maar soms ook zeer confronterend. Ik heb mijzelf als persoon, en als leidinggevende op een heel andere manier leren kennen. Ik voel mij daardoor veel rustiger en zekerder in mijn werk en op persoonlijk vlak.

Martijn Martens, First Officer A330 KLM

De KIG-training is een hele waardevolle training als je wilt werken aan je communicatietechnieken, weerbaarheid (grenzen aangeven) en zelfreflectie. Tot nu toe wilde ik mijn gesprekken altijd... De KIG-training is een hele waardevolle training als je wilt werken aan je communicatietechnieken, weerbaarheid (grenzen aangeven) en zelfreflectie. Tot nu toe wilde ik mijn gesprekken altijd zakelijk houden, maar ik heb juist door deze training geleerd dat het juist veel waardevoller kan zijn om je emoties te uiten en onder woorden te brengen. Ook de “Theory U” vond ik enorme interessant en heb daar nu al veel baat bij gehad.

Jasper Werten - Customer Experience Manager

Bij aanvang dacht ik altijd dat ik zaken op MIJN manier moest doen. De grote eye-opener is dat je, door middel van verbinding, veel meer dingen samen doet. Daarmee groei je zelf, groeit je team en... Bij aanvang dacht ik altijd dat ik zaken op MIJN manier moest doen. De grote eye-opener is dat je, door middel van verbinding, veel meer dingen samen doet. Daarmee groei je zelf, groeit je team en kom je uiteindelijk verder.