Het is een cadeautje aan jezelf deze training! Ik heb er zowel prive als werk gerelateerd heel veel aan gehad.De training zit goed in elkaar. Je krijgt theoretische handvatten en veel kansen om te...Het is een cadeautje aan jezelf deze training! Ik heb er zowel prive als werk gerelateerd heel veel aan gehad.De training zit goed in elkaar. Je krijgt theoretische handvatten en veel kansen om te oefenen, zeker in ons geval want we hadden een kleine groep ivm corona. Wanneer je je open durft te stellen en ervoor wilt gaan is deze training een aanrader. De locatie waar de training gegeven word is weloverwogen en heerlijk. Voor mij is niets fijner om tijdens, maar vooral na een enorm intensieve dag, even lekker rond te kunnen wandelen in het bos. En als laatste wordt deze training gegeven door een enorm betrokken en gedreven trainster (Eva) die je weet te motiveren om net dat extra stapje te zetten. Kortom twijfel je ...niet doen, het is intensief, confronterend en emotioneel maar zeker de moeite waard!
Karin Overgaauw
Veel geleerd, bevlogen trainers die je echt naar jezelf laten kijken. Deze zin ga ik nooit vergeten: Ben je aan het luisteren, of ben je aan het wachten om antwoord te geven. Ook al hadden we...Veel geleerd, bevlogen trainers die je echt naar jezelf laten kijken. Deze zin ga ik nooit vergeten: Ben je aan het luisteren, of ben je aan het wachten om antwoord te geven. Ook al hadden we een kleine groep, de inzet was er niet minder om. Een aanrader voor iedereen die regelmatig op afstand werkt.
Jansen
Zeer goede, prettige training. Genoeg theorie, maar vooral heel veel praktijk waarbij het onmogelijk is om je te verstoppen. Enorme boost gekregen in duidelijkheid over wie ik nou ben. Daarmee...Zeer goede, prettige training. Genoeg theorie, maar vooral heel veel praktijk waarbij het onmogelijk is om je te verstoppen. Enorme boost gekregen in duidelijkheid over wie ik nou ben. Daarmee confronterend, maar uitstekende begeleiding op respectvolle manier.
marije Eleveld
De MIL is een traject waar je écht een stuk dieper gaat naar wat jou drijft en waar je belemmeringen zitten. Het is eigenlijk een reis waarbij je uiteindelijk op je eindbestemming komt met de...De MIL is een traject waar je écht een stuk dieper gaat naar wat jou drijft en waar je belemmeringen zitten. Het is eigenlijk een reis waarbij je uiteindelijk op je eindbestemming komt met de 'Proeve in Meesterschap'. Het werkt alleen als je je echt wilt openstellen. Voor mij heeft het veel meer inzicht gebracht in wie ik ben, wat me heeft gevormd en hoe ik mijn eigen doelen kan bereiken.
Richard Striekwold
Het was een ontzettend waardevolle training, ben er duidelijk door gegroeid. Ik kan nu beter delegeren, communiceren, aansturen en voel mij steviger en meer ontspannen. Veel praktische oefeningen en...Het was een ontzettend waardevolle training, ben er duidelijk door gegroeid. Ik kan nu beter delegeren, communiceren, aansturen en voel mij steviger en meer ontspannen. Veel praktische oefeningen en gelukkig weinig theorie. Echt een aanrader!
Walter Dijkers
Het gaat er vooral om dat je dit voor jezelf doet. Niet voor de trainer, niet voor jou organisatie maar jij als individu. De training heeft een mooie opbouw waarbij je in 4 blokken van 3 dagen...Het gaat er vooral om dat je dit voor jezelf doet. Niet voor de trainer, niet voor jou organisatie maar jij als individu. De training heeft een mooie opbouw waarbij je in 4 blokken van 3 dagen meer leert over jouzelf en hoe jou gedrag/routines van invloed zijn op jou omgeving. Vertrouwen binnen de groep en met jou trainer is nmm van groot belang om het maximale uit deze training te halen. Voor je medecursisten, voor de trainer, jou werkomgeving en vooral voor jouzelf. Een aanrader voor eenieder die wil leiding geven zonder over de formele kaders hiervoor te beschikken. Ook praktisch toepasbaar buiten de werksituatie.
Luco Overvoorde
Heerlijke training waarin zowel de theorie over hoe leiding te geven aan verandering als ook de praktische uitvoerbaarheid aan bod komen. De geboden theoretische kaders zijn helder en worden aan de...Heerlijke training waarin zowel de theorie over hoe leiding te geven aan verandering als ook de praktische uitvoerbaarheid aan bod komen. De geboden theoretische kaders zijn helder en worden aan de hand van veel voorbeelden toegelicht. Daarnaast heb je zelf als leider een hele belangrijke rol over hoe je de verandering vormgeeft en begeleidt, waarbij een belangrijk deel wordt bepaald over hoe je zelf als persoon bent. Hier weet Myriam je als geen ander op te coachen en je zo echt beter te maken. Daarnaast is er nog de groep waar je mee kan sparren en reflecteren, wat waardevol is. De randzaken als locatie zijn goed verzorgd. Aanrader!
Jamila Shah
De training Adviseren met Impact heeft enorm geholpen aan mijn persoonlijke groei. Ik kreeg een spiegel voor mij die mij tot inzichten bracht. Ik heb veel geleerd van de training en raad het...De training Adviseren met Impact heeft enorm geholpen aan mijn persoonlijke groei. Ik kreeg een spiegel voor mij die mij tot inzichten bracht. Ik heb veel geleerd van de training en raad het iedereen aan.
Steven Lens
Je leert hoe je overkomt op anderen en hoe andere mensen jouw zien. In verschillende opdrachten ga je aan de slag om dit te veranfderen en te verbeteren op de punten waar dit nodig is. Dit alles in...Je leert hoe je overkomt op anderen en hoe andere mensen jouw zien. In verschillende opdrachten ga je aan de slag om dit te veranfderen en te verbeteren op de punten waar dit nodig is. Dit alles in een prettige en rustige leeromgeving. Een goede investering in jezelf.
Robin Welgraven- Koorn
De KIM-training is een absolute aanrader voor elke leidinggevende. Het is een brede opleiding waarbij veel facetten van communicatie, conflicten en leiderschapsstijlen naar voren komen. Dit wordt...De KIM-training is een absolute aanrader voor elke leidinggevende. Het is een brede opleiding waarbij veel facetten van communicatie, conflicten en leiderschapsstijlen naar voren komen. Dit wordt gecombineerd met een flinke dosis zelfreflectie waarbij patronen in kaart worden gebracht en doorbroken worden.
Ik kijk terug op een fantastische periode! De KIM is life-changing en zal altijd een prachtige herinnering zijn en blijven.
Van Harte & Lingsma, en in het bijzonder Catrien van Dorp, bedankt voor alle inzichten!