Paul Teeuwen

Door de blokken van 3 dagen leer je je medecursisten snel kennen en dit geeft diepgang. Daarnaast wordt er voor elk onderdeel ruimschoots de tijd genomen wat ook nodig is. Voor mij een waardevolle... Door de blokken van 3 dagen leer je je medecursisten snel kennen en dit geeft diepgang. Daarnaast wordt er voor elk onderdeel ruimschoots de tijd genomen wat ook nodig is. Voor mij een waardevolle training waar ik zowel op werkgebied als privé mijn voordeel mee wil gaan doen.

Angela Koudijs

Ik heb de KIM voor leidinggevenden ervaren als een ontzettend fijne en leerzame opleiding. Je wordt echt op jezelf teruggeworpen en leert kijken naar jezelf en je omgeving. Dit zorgt ervoor dat je... Ik heb de KIM voor leidinggevenden ervaren als een ontzettend fijne en leerzame opleiding. Je wordt echt op jezelf teruggeworpen en leert kijken naar jezelf en je omgeving. Dit zorgt ervoor dat je geen tips en trucs aan leert, maar echt je gedrag en de invloed die daaruit voortvloeit. Hierdoor is het ook een opleiding die overal doorwerkt. In je werk, maar zeker ook privé. Kortom een opleiding waar je als mens van groeit en wat je mee kan nemen in je verdere werkzame leven en in je privé leven.

Isabel Strikkers

Mindfulness@Work, eerst was ik wat stellig over deze training. Wat kan mindfulness voor mij betekenen? Is dit niet te zweverig voor mij? Straks past het niet bij mij? Ik wilde deze training graag... Mindfulness@Work, eerst was ik wat stellig over deze training. Wat kan mindfulness voor mij betekenen? Is dit niet te zweverig voor mij? Straks past het niet bij mij? Ik wilde deze training graag doen omdat ik te druk/te veel in mijn hoofd zat. Ook wilde ik graag dichter bij mijzelf komen te staan (jezelf op nr. 1 zetten), stil staan bij wat bepaalde gebeurtenissen met mij doen, leren loslaten van dingen waar je geen controle op hebt. Door middel van deze training heb ik geleerd om in het hier en nu te zijn, ben ik erachter gekomen wat mij raakt en wat niet, heb ik meer rust ingebouwd in mijn hoofd maar vooral ook de lat minder hoog te leggen voor mijzelf. Het vergt wel tijd om een routine op te bouwen door het uitoefenen van meditatie. Maar als het eenmaal in je routine zit, dan blijf je dit toch doen. Het fijne van deze cursus is dat je ontdekt welke vorm van meditatie bij je past en welke niet. Je hebt de ruimte om dit ontwikkelen en hier in te groeien. Fijne trainingsdagen, goeie docent en hele prettige locatie om de training te volgen. Al met al een leerzame, leuke en een eyeopener geweest voor mij.

Pauline van Gemert

Een intensieve, mooie opleiding en een waardevolle ervaring. Door terug te kijken, veel te praten, te reflecteren, te presenteren, te schrijven en te confronteren een leerzame periode, waarin... Een intensieve, mooie opleiding en een waardevolle ervaring. Door terug te kijken, veel te praten, te reflecteren, te presenteren, te schrijven en te confronteren een leerzame periode, waarin bewustwording centraal stond. Ik heb meer rust gevonden, ben tevreden met wie ik ben en voel me sterker.

Erica Singerling

Ontzettend leerzame, intensieve, maar ook gezellige training die ik elke leidinggevende kan aanraden. Hoop geleerd, goed in de praktijk te gebruiken. Veel geleerd over leidinggeven, mijzelf als... Ontzettend leerzame, intensieve, maar ook gezellige training die ik elke leidinggevende kan aanraden. Hoop geleerd, goed in de praktijk te gebruiken. Veel geleerd over leidinggeven, mijzelf als leidinggevende, inzichten en zelfvertrouwen om het als leidinggevende beter te kunnen doen.
Prima tempo, goede leerstof en instrumenten. Fantastische, ervaren en respectvolle trainer, een scherpe alziende blik en indrukwekkende mensenkennis.
Helaas komt aan alle goeds een eind, dus ook aan de KIM.

Stefan Verdonk

Een zeker uitdagende en mooie training die ik afgelopen jaar heb gevolgd. Fijne groep mensen die mij hebben geholpen met bepaalde inzichten d.m.v. feedback. Trainer Henk had in deze, ondanks een... Een zeker uitdagende en mooie training die ik afgelopen jaar heb gevolgd. Fijne groep mensen die mij hebben geholpen met bepaalde inzichten d.m.v. feedback. Trainer Henk had in deze, ondanks een valse start, een groot aandeel. Ik zou deze training ieder mens toewensen, blik naar binnen, om daarna met open blik de toekomst te bekijken!

R de Pagter

De training Leidinggeven aan Verandering heb ik ervaren als een intensieve en fijne training. Deze training gaat niet alleen over de theorie van veranderen maar vooral over hoe je zelf in een... De training Leidinggeven aan Verandering heb ik ervaren als een intensieve en fijne training. Deze training gaat niet alleen over de theorie van veranderen maar vooral over hoe je zelf in een verandering beweegt en welk gedrag je vertoont in verschillende situaties. Met deze inzichten ben ik aan de slag gegaan om mijn gedrag te veranderen. Onlangs kreeg ik van mijn collega's de feedback dat deze verandering in mijn gedrag zien. Zij praten zelfs van een Risto 2.0!

Carolien Luijsterburg

In deze training leer je in een rustige en vooral hele veilige omgeving dieper in te gaan naar jezelf als leidinggevende. Vooraf was ik sceptisch in hoeverre dit bij mij zou lukken, maar door de... In deze training leer je in een rustige en vooral hele veilige omgeving dieper in te gaan naar jezelf als leidinggevende. Vooraf was ik sceptisch in hoeverre dit bij mij zou lukken, maar door de verschillende opdrachten, oefeningen, feedback van de groep maar ook door de trainer kom je onbewust en bewust heel erg dicht bij jezelf en leer je jezelf goed kennen. Deze cursus heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijzelf voor zowel privé als werkgebied. Ik voel me meer in control, ik voel me meer manager op mijn werk en over mij eigen leven. Tevens nog een extra lofbetuiging over Henk: hij heeft niet alleen ons maar ook zichzelf kwetsbaar opgesteld, wat een ongelofelijke mooie en veilige sfeer creëert.

Luuk Damhuis

Deze cursus is alles wat het beweert en meer. De focus ligt niet alleen op leidinggeven en daaraan verwante theorieën en best practice, maar met name op het interpersoonlijke en wie je bent als... Deze cursus is alles wat het beweert en meer. De focus ligt niet alleen op leidinggeven en daaraan verwante theorieën en best practice, maar met name op het interpersoonlijke en wie je bent als persoon en leidinggevende. Deze ontdekkingstocht van 4 blokken van 3 dagen heeft mij als persoon en als leidinggevende meer dan ik had verwacht verrijkt. Het lerende en coachende karakter van de trainer is hierin allesbepalend en naar mijn mening uiterst goed neergezet. Heftig maar waardevol. Geen klachten en wat mij betreft voor eenieder een aanrader.

Goosen

Ik heb de training Persoonlijk Profilering gevolgt omdat ik vast liep in hoe ik op anderen overkom en hoe ik het zelf bedoel. Deze training heeft mij hele goede inzichten gegeven. Ik zelf zou hem... Ik heb de training Persoonlijk Profilering gevolgt omdat ik vast liep in hoe ik op anderen overkom en hoe ik het zelf bedoel. Deze training heeft mij hele goede inzichten gegeven. Ik zelf zou hem iedereen aanbevelen.