Ik heb mijn belemmerende gedachten heel...De KIM/nl heeft mij enorm verrijkt. De combinatie je weergegeven persoonlijkheid, het groepsproces en theorie is zeer verhelderend en leerzaam.
Ik heb mijn belemmerende gedachten heel helder gekregen. Na de training voel ik veel meer rust en vrijheid zelf de regie te nemen in mijn leven, zowel professioneel als privé.
Tranen blijken bevrijdend te kunnen zijn. Ik raad het iedereen aan; ga het aan, stel je open, laat het gebeuren.
De volgende citaten hebben sinds de KIM/nl extra waarde gekregen:
"De weg is vrij De weg is open De weg is mateloos van mij" (Ramses Shaffy)
"Houd een hart vol van warmte, En van liefde in je borst. Maar wees op je vierkante meter een vorst. Wat je zoekt kan geen ander je geven".
(Dirk Witte)
Erik Felix
Voor mij was het een confronterende training waarin ik veel sterker ben geworden als leidinggevende. Mijn kernkwaliteit heb ik omarmt en benut die beter. Joris geeft de training op een fijne, wat...Voor mij was het een confronterende training waarin ik veel sterker ben geworden als leidinggevende. Mijn kernkwaliteit heb ik omarmt en benut die beter. Joris geeft de training op een fijne, wat losse manier. Onze groep was voor elkaar vreemd en dat geeft een veilig gevoel. Nu een half jaar later kijk ik nog steeds positief terug op KIM en gebruik ik het bewust, maar ook onbewust nog veel.
Leemans
De KIM NL training heeft me veel gebracht: meer inzicht in mijn persoonlijkheid, mijn "draken", mijn beweegredenen om leidinggevende te willen worden en mijn persoonlijke visie op leiderschap. Er...De KIM NL training heeft me veel gebracht: meer inzicht in mijn persoonlijkheid, mijn "draken", mijn beweegredenen om leidinggevende te willen worden en mijn persoonlijke visie op leiderschap. Er zit een heldere opbouw in de cursus die vele facetten van leiderschap raakt. Voor mij was er een goede balans tussen het roeren in de ziel, theoretische onderdelen en het oefenen met praktische en persoonlijke situaties. De trainers zoeken de scherpte op en zorgden voor uitdagende leersituaties voor iedere deelnemer. Ik zie de cursus als een uitgebreide APK waarbij je nog eens goed nagaat wie je bent en wat je wilt. Als je bereid bent om de spiegel aan te kijken zal het je een rijker mens maken, dat is in ieder geval mijn ervaring. Een groot compliment voor de trainers Tjeerd en Jop die deze cursus met passie en aandacht gaven.
Melanie van Lin
Door deze training heb ik meer inzicht gekregen in mijn rol/mijn kracht, de krachtenvelden die er spelen in een team en groepsdynamiek. Goede balans tussen theorie en zelf doen/ervaren. Door de tijd...Door deze training heb ik meer inzicht gekregen in mijn rol/mijn kracht, de krachtenvelden die er spelen in een team en groepsdynamiek. Goede balans tussen theorie en zelf doen/ervaren. Door de tijd tussen de trainingsdagen kun je ook echt oefenen en leren in de praktijk. Groepssamenstelling: Leuk om te leren van mensen die ergens anders werken. Training waarbij ik heb gelachen, gehuild……me kwetsbaar heb gevoeld en lef heb kunnen tonen! Training waarvan ik nog elke dag de vruchten pluk.
M Koopmans
Training die je aan het denken zet over wat jouw rol is in een team en hoe je een team verder kunt helpen. Veel ruimte voor inbreng van casussen of vraagstukken. Ik vind Vivian een zeer deskundige...Training die je aan het denken zet over wat jouw rol is in een team en hoe je een team verder kunt helpen. Veel ruimte voor inbreng van casussen of vraagstukken. Ik vind Vivian een zeer deskundige trainer. Toegankelijk, vriendelijk en ze weet je op een prettige manier de spiegel voor te houden op je eigen handelen.
Boers
Training team coaching gevolgd om meer tools in mijn 'rugzakje"te hebben. Combinatie van wat theorie en oefenen. En met name bewustwording. Systemische brillen, en net trekken aan dood paard is mij...Training team coaching gevolgd om meer tools in mijn 'rugzakje"te hebben. Combinatie van wat theorie en oefenen. En met name bewustwording. Systemische brillen, en net trekken aan dood paard is mij het beste bij gebleven
Robert-Coen Oldeman
Uitstekende training. Met name door de verhouding tussen het aantal trainers en het aantal deelnemers. Hierdoor veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Goede verhouding tussen theorie en...Uitstekende training. Met name door de verhouding tussen het aantal trainers en het aantal deelnemers. Hierdoor veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Goede verhouding tussen theorie en praktische toepassing. Vooral de rollenspellen waren zeer verhelderend.
Olaf van Campen
Prima cursus. Relatief veel en lange cursusdagen, maar achteraf gezien ook de tijd nodig gehad. Inzicht in eigen handelen gekregen en geleerd om je eigen valkuilen te omzeilen. Tijdens de cursus ook...Prima cursus. Relatief veel en lange cursusdagen, maar achteraf gezien ook de tijd nodig gehad. Inzicht in eigen handelen gekregen en geleerd om je eigen valkuilen te omzeilen. Tijdens de cursus ook veel tijd om ervaringen te delen en te observeren hoe mede cursisten bepaalde gesprekstechnieken gebruiken.
Yolande van der Zon
Een intensieve, maar effectieve training waarmee ik nieuwe zelfinzichten heb opgedaan. Af en toe ook confronterend. Roos was gedurende de training open, laagdrempelig en zorgde voor een...Een intensieve, maar effectieve training waarmee ik nieuwe zelfinzichten heb opgedaan. Af en toe ook confronterend. Roos was gedurende de training open, laagdrempelig en zorgde voor een vertrouwelijke sfeer onderling.
Goverse
De lesstof was goed gedoseerd, inhoudelijk goed afgestemd op de leerdoelen, het tempo had voor mij iets hoger mogen liggen. De interactie met de deelnemers heb ik als zeer fijn ervaren en ik heb...De lesstof was goed gedoseerd, inhoudelijk goed afgestemd op de leerdoelen, het tempo had voor mij iets hoger mogen liggen. De interactie met de deelnemers heb ik als zeer fijn ervaren en ik heb hier veel van geleerd. Locatie was goed, (Bilderberg hotel in Oosterbeek). De cursus geeft je genoeg handgrepen die je kunt gebruiken in je dagelijkse werk.