De lesstof was goed gedoseerd, inhoudelijk goed afgestemd op de leerdoelen, het tempo had voor mij iets hoger mogen liggen. De interactie met de deelnemers heb ik als zeer fijn ervaren en ik heb...De lesstof was goed gedoseerd, inhoudelijk goed afgestemd op de leerdoelen, het tempo had voor mij iets hoger mogen liggen. De interactie met de deelnemers heb ik als zeer fijn ervaren en ik heb hier veel van geleerd. Locatie was goed, (Bilderberg hotel in Oosterbeek). De cursus geeft je genoeg handgrepen die je kunt gebruiken in je dagelijkse werk.
Heleen Uitslag
Erg goede training waarbij je veel over jezelf en je blokkades in gedrag en communicatie leert. Er wordt veel tijd besteed om de struikelblokken en leerdoelen helder te krijgen, maar dit werpt zeker...Erg goede training waarbij je veel over jezelf en je blokkades in gedrag en communicatie leert. Er wordt veel tijd besteed om de struikelblokken en leerdoelen helder te krijgen, maar dit werpt zeker zijn vruchten af tijdens de rest van de training. Je krijgt theoretische handvatten maar ook veel kans om te oefenen, zowel tijdens de cursus als tussen de blokken door op het werk. Door feedback van de trainer en de groep zie je dat jij en je groepsgenoten groeien. Kortom, zeker een aanrader om bewust te zijn hoe je kunt en wilt communiceren in de verschillende rollen die je hebt in het leven.
gill'ard
De trainer was heel goed, hij heeft zijn eigen ervaringen gedeeld met ons. De dynamiek tijdens de training is belangrijk om iedere individueel te kunnen laten leren. Begeleiding, training en locatie...De trainer was heel goed, hij heeft zijn eigen ervaringen gedeeld met ons. De dynamiek tijdens de training is belangrijk om iedere individueel te kunnen laten leren. Begeleiding, training en locatie waren prima. Alles was gebruiksvriendelijk.
Frie
Hele intensieve training met verrassend en - voor mij - niet voorzien verloop. De training geeft een diepere kijk in jezelf en draagt absoluut bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Voor mij ook een...Hele intensieve training met verrassend en - voor mij - niet voorzien verloop. De training geeft een diepere kijk in jezelf en draagt absoluut bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Voor mij ook een training die deels buiten mijn comfortzone lag, maar juist daardoor zeer leerzaam en bruikbaar.
L. Jans
In deze training ga je in 6 lesdagen aan de slag met verschillende stijlen en vormen van coaching. Eva is een goede trainer/coach, die je kritisch naar jezelf laat kijken. Doordat je als groep een...In deze training ga je in 6 lesdagen aan de slag met verschillende stijlen en vormen van coaching. Eva is een goede trainer/coach, die je kritisch naar jezelf laat kijken. Doordat je als groep een zelfde proces doorloopt heb je ook veel aan elkaar en leer je van elkaar, ook door de oefensituaties tijdens de lesdagen. Het geleerde breng je meteen in de praktijk, doordat je tijdens het halve jaar een of meerdere coachees hebt, waar je de geleerde werkvormen en stijlen mee uitprobeert. Ik vond deze training een goede (eerste) basis in coaching en weet zelf dat ik hier graag verder mee wil gaan.
L. Smits
Hele goede cursus. Veel onnodige blokkades weg en veel keuze mogelijkheden erbij gekregen. Praktische oefeningen gedaan waardoor ik dat nu ook kan toepassen. De cursus wordt als groepscursus...Hele goede cursus. Veel onnodige blokkades weg en veel keuze mogelijkheden erbij gekregen. Praktische oefeningen gedaan waardoor ik dat nu ook kan toepassen. De cursus wordt als groepscursus gedaan en de groep helpt je enorm. Je hoort niet alleen van de docent de theorie, maar je ziet ook om je heen wie dezelfde issues heeft en hoe die dat oplossen.
Harry Sterenborg
De locatie was top! De manier waarop de training gegeven werd, vond ik bijzonder en heb dit als erg prettig ervaren. Er was ruimte voor ieders persoonlijke situatie en alle oefeningen en opdrachten...De locatie was top! De manier waarop de training gegeven werd, vond ik bijzonder en heb dit als erg prettig ervaren. Er was ruimte voor ieders persoonlijke situatie en alle oefeningen en opdrachten zijn in relatie tot al die situaties treffend. Ik heb veel geleerd en bij het maken van elke kleine of grote stap denk ik terug aan de handvaten die we daarvoor hebben gekregen, van de trainer(s) en van elkaar. Dankbaar voor alles wat we hebben mogen leren. Ik had deze training niet willen missen!!
Bram van Dijk
Concrete modellen om mee te werken, een trainer die uitdaagt en het goede voorbeeld geeft, voldoende oefening om de nieuwe vaardigheden eigen te maken en een inspirerende groep medecursisten. Alles...Concrete modellen om mee te werken, een trainer die uitdaagt en het goede voorbeeld geeft, voldoende oefening om de nieuwe vaardigheden eigen te maken en een inspirerende groep medecursisten. Alles om je echt nieuwe stappen te laten zetten.
Aat Builtjes
Het was een intensieve maar zeer leerzame training. 2 keer 2 dagen met voor en tussen de trainingen opdrachten en oefeningen waarop bij de trainingen reflexie uitgevoerd werdt. Er werdt niet alleen...Het was een intensieve maar zeer leerzame training. 2 keer 2 dagen met voor en tussen de trainingen opdrachten en oefeningen waarop bij de trainingen reflexie uitgevoerd werdt. Er werdt niet alleen getraind met theorie, maar ook gekeken naar jou persoon. Hoe doe je het, waar zitten jou verbeterpunten. En, voor mij de reden om voor deze cursus te kiezen, het geleerde kon ook op acteurs uitgeprobeerd worden. Zo konden wij oeffenen en 'blij blunderen'. Zien wat het effect was van de theoretische onderbouwing. Wat past bij mij, en mijn persoonlijkheid.
Ronny Anthonisse
Trainster is zeer ervaren; eerlijk, adviserend, confronterend, invoelend. Leerzame training gehad! Openheid in een veilige omgeving, mede door de mooie groep die we hadden. Vergroten van je...Trainster is zeer ervaren; eerlijk, adviserend, confronterend, invoelend. Leerzame training gehad! Openheid in een veilige omgeving, mede door de mooie groep die we hadden. Vergroten van je zelfinzicht door adviezen en feedback van trainster, acteurs en de deelnemers in onze groep, die je niet vooraf kan kiezen, maar wat in mijn geval waardevolle contacten opleverde. Kortom: een waardevolle, intensieve, maar duurzame investering in jezelf ! Blij dat ik voor deze training heb gekozen.