Joan van den Brand

Ik heb veel geleerd in deze training van zowel de trainer als van mijn medecursisten. Waardevol is dat ik mijzelf na het volgen van deze training verbaal sterker ben gaan voelen.

Risto de Pagter

Deze training heeft mij geleerd hoe het proces van het maken van een advies moet worden opgebouwd. Daarnaast zijn persoonlijke kwaliteiten en valkuilen uitgebreid aan bod gekomen. Deze training is... Deze training heeft mij geleerd hoe het proces van het maken van een advies moet worden opgebouwd. Daarnaast zijn persoonlijke kwaliteiten en valkuilen uitgebreid aan bod gekomen. Deze training is voor mij succesvol geweest omdat het mij inzicht heeft gegeven hoe ik kan zorgen dat er draagvlak voor het advies is en mij weer wat meer inzicht heeft gegeven hoe ik zelf acteer.

Annet Nooitgedacht

Deze training heeft mij veel gebracht, ondanks dat ik al heel lang yoga beoefen en dus al bekend ben met meditatie en mindfulness.

Het is niet zo dat ik nu iedere dag ga mediteren, maar...

Het is niet zo dat ik nu iedere dag ga mediteren, maar ik ben me overdag (niet alleen tijdens werk) bewuster van mijn lijf. Hoe voelt het, waar zit mijn ademhaling, waar zit de spanning. Dat zorgt ervoor dat ik op tijd een time-out neem. Tijdens de training wordt onder andere verteld/geleerd hoe je zo'n time out neemt.

De trainer Esther Blenk voelt heel goed aan waar 'm de kneep zit en speelt hier heel tactvol op in. Erg fijn!

Jammer was het vroege tijdstip op een locatie centraal in het land. Door de files is er erg veel reistijd. Terug natuurlijk hetzelfde liedje. Wat later beginnen en eindigen is misschien een optie?

Locatie zelf was heel fijn. Geweldige lunch!

E. Sikkens

Twee zeer ervaren trainers nemen de groep mee op een ontdekkingstocht. Het doel is om uit te zoeken wat voor jou nu echt belangrijk in het leven en in je werk is, zodat je dit op een inspirerende... Twee zeer ervaren trainers nemen de groep mee op een ontdekkingstocht. Het doel is om uit te zoeken wat voor jou nu echt belangrijk in het leven en in je werk is, zodat je dit op een inspirerende manier kunt overbrengen aan je medewerkers. Op deze manier wordt waarde toegevoegd aan het proces. Op verschillende locaties met prima verzorging en uitstekende begeleiding ben je na de tocht van ongeveer een jaar tot diverse nieuwe inzichten gekomen, waar zowel jij als je (werk)omgeving jaren mee vooruit kunnen.

Bas RUTTEN

Het was een goede training maar vond ik had het gezelschap te mager qua ervaring. Er zat veel verschil tussen het aantal jaren ervaring in leidinggeven. Dit had ik graag meer op 1 lijn gezien op een... Het was een goede training maar vond ik had het gezelschap te mager qua ervaring. Er zat veel verschil tussen het aantal jaren ervaring in leidinggeven. Dit had ik graag meer op 1 lijn gezien op een hoger niveau.

Peter Asbeek Brusse

Prima training. Zeer persoonsgericht waardoor er veel uit de comfortzone gewerkt wordt. Intensief dus. Veel feedback waardoor ook tot nu toe ongekende kwaliteiten in het licht kwamen te staan. De... Prima training. Zeer persoonsgericht waardoor er veel uit de comfortzone gewerkt wordt. Intensief dus. Veel feedback waardoor ook tot nu toe ongekende kwaliteiten in het licht kwamen te staan. De trainer stond ver boven de materie waardoor het groepsproces optimaal bijdroeg aan de ontwikkeling.

E.A. Bruinier

Intensieve cursus, waarbij het gaat om veel meer dan het overdragen van kennis. Ook je eigen gedrag en het effect dat dit heeft op je omgeving komt volop aan bod.

Koen Huethorst

Sterke training van Van Harte & Lingsma. Helpt zeer effectief om je bewust te laten worden van patronen die je belemmeren. De opleiding heeft mij persoonlijk veel gebracht en zou ik iedereen van... Sterke training van Van Harte & Lingsma. Helpt zeer effectief om je bewust te laten worden van patronen die je belemmeren. De opleiding heeft mij persoonlijk veel gebracht en zou ik iedereen van harte aanbevelen

Wilbert van den Berg

Een hele goede training waarbij met name het werken me de groep heel plezierig was. De trainer is heel kundig en greep op de goede momenten in en de opdrachten gaven een goed inzicht in de... Een hele goede training waarbij met name het werken me de groep heel plezierig was. De trainer is heel kundig en greep op de goede momenten in en de opdrachten gaven een goed inzicht in de mogelijkheden en de valkuilen waar je tegenaan liep. Ik ben heel blij dat ik deze training heb gevolgd.

Linda de Jongh-Langereis

Goede, praktisch gerichte trainingen. Je gaat in de groep oefenen met verschillende coachingstechnieken. Er is ook altijd ruimte om te bespreken als je ergens mee zit of tegenaan loopt. Je krijgt... Goede, praktisch gerichte trainingen. Je gaat in de groep oefenen met verschillende coachingstechnieken. Er is ook altijd ruimte om te bespreken als je ergens mee zit of tegenaan loopt. Je krijgt verschillende trainers, elk met een eigen stijl