Pieter

Zeer intensieve training waarbij de cursisten een spiegel voorgehouden krijgen van het eigen gedrag, en het effect dat dit gedrag heeft (op het eigen functioneren en op anderen). Daarnaast biedt de... Zeer intensieve training waarbij de cursisten een spiegel voorgehouden krijgen van het eigen gedrag, en het effect dat dit gedrag heeft (op het eigen functioneren en op anderen). Daarnaast biedt de training inhoudelijke modellen en handvaten om dit gedrag te veranderen.

Gaston Merckelbagh

De meest indrukwekkende managementtraining die ik heb gevolgd. De opbouw van het programma i.c.m. de aanwezigheid en invloed van de trainier, is uniek: Blok 1. ik, Blok 2. ik vs. de ander, Blok 3.... De meest indrukwekkende managementtraining die ik heb gevolgd. De opbouw van het programma i.c.m. de aanwezigheid en invloed van de trainier, is uniek: Blok 1. ik, Blok 2. ik vs. de ander, Blok 3. wij als team, Blok 4. autonoom team. Zaken als situationeel leiderschap en leerstijlen zijn door de 4 blokken verweven. Huiswerkopdrachten zijn slim bedacht...Een opleiding waar je eindelijk eens echt de ruimte krijgt om met jezelf aan de slag te gaan.

Maikel van der Meer

Goede cursus waarbij in een klein groep intensief geleerd wordt. Je leert veel van ieders leerdoelen. Dat maakt het ook een intensieve cursus.

Ruby van Dinther

Vorige week de KIM NL afgerond. De training bood een perfect evenwicht tussen theorie en praktijk. Belangrijkste theme is het eigen leiderschap. Soms confronterend maar wel de spiegel die nodig is... Vorige week de KIM NL afgerond. De training bood een perfect evenwicht tussen theorie en praktijk. Belangrijkste theme is het eigen leiderschap. Soms confronterend maar wel de spiegel die nodig is om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling en je invloed te vergroten. Dit, in combinatie met een aantal theoretische modellen en een zeer goede trainer die een confrontatie niet uit de weg ging, maakte het een zeer waardevolle en leerzame training.

Marco, Apeldoorn

Super mooie cursus waarbij je eigen leiderschap centraal staat. Geen theoretisch gedreun, maar erg gefocussed op de praktijk. Wat je leert kan je tussen de blokken in de praktijk brengen op je werk!... Super mooie cursus waarbij je eigen leiderschap centraal staat. Geen theoretisch gedreun, maar erg gefocussed op de praktijk. Wat je leert kan je tussen de blokken in de praktijk brengen op je werk! Soms erg confronterend en af en toe een behoorlijke energie vreter. Aan het einde van de cursus ga je veel sterker en met veel tools naar huis. Een echte aanrader voor de beginnende en de gevorderder manager...

Tonny

Ik heb hier heel veel aan gehad en heb mijzelf beter leren kennen.
Fijn om te weten waar ik (nog) aan moet werken.
Ik heb hier fijne vrienden aan overgehouden.

Ton Epskamp

Een geweldige trainer. een geweldige groep. een geweldige training.
een geweldig moment in mijn leven bepalend voor de rest van mijn leven.

Heel leerzaam. Eerst moet je jezelf leren kennen voordat je effectief kunt communiceren. Een aanrader voor iedereen die confrontatie met eigen gedrag durft te zien.

Aan training gehad: scherp gesteld wat ik al wist samenstelling groep: goed, maar volgens mij kan een groep nooit niet goed samengesteld zijn, gewoon op zoek gaan naar de gemene deler

docent:...

docent: goed

aansluiting inhoud op dagelijkse praktijk: vooral de oefeningen voor de uitleg van de theorie en de rollenspellen

Arjan Snijders

De training CL heb ik met veel plezier gevolgd en met nog meer voldoening afgesloten. De kracht van de training is het persoonsgerichte en de deskundigheid van de trainers, waardoor je bewust word... De training CL heb ik met veel plezier gevolgd en met nog meer voldoening afgesloten. De kracht van de training is het persoonsgerichte en de deskundigheid van de trainers, waardoor je bewust word van je eigen kwaliteiten en valkuilen, en daarmee groei je als persoon, op een blijvende, inspirerende manier!