Augusta

De bestelling is op tijd en keurig verpakt afgeleverd.

Mark

Op alle fronten een prima firma.

Ed

Mooi, goede kwaliteit, concurrerende prijs

Miriam

De enige opmerking die ik wil maken is dat wij een bestelling hebben gedaan voor 2 producten.

Esther

Snelle offerte gehad, meegedacht door van Helden over de opties.

Marry

De aansteker is beschadigd door de opdruk van het logo. Wellicht kan dit niet anders, maar toch jammer!

Fabienne

De bestelling was makkelijk geplaatst. Helaas verloor Post NL ons pakket, waar Van Helden niets aan kon doen. Toch hebben ze ervoor gezorgd dat wij alsnog de tasjes op tijd kregen, wel zonder... De bestelling was makkelijk geplaatst. Helaas verloor Post NL ons pakket, waar Van Helden niets aan kon doen. Toch hebben ze ervoor gezorgd dat wij alsnog de tasjes op tijd kregen, wel zonder bedrukking. Het feit dat zij hebben meegedacht is voor ons erg veel waard.

Annet

Mijn aankoop (paraplu's) lijkt helemaal niet op de kleur die ik gekozen heb; op de afbeelding was het rood maar in werkelijkheid is het knalroze. Ik heb hierover telefonisch contact gehad, maar werd... Mijn aankoop (paraplu's) lijkt helemaal niet op de kleur die ik gekozen heb; op de afbeelding was het rood maar in werkelijkheid is het knalroze. Ik heb hierover telefonisch contact gehad, maar werd heel onaardig terecht gewezen dat ik moest begrijpen dat de kleur van een afbeelding kan afwijken. Nu vind ik persoonlijk dat knalroze er toch heel anders uitziet dan rood !

Carmen

Ben goed geholpen, snelle levering, scherpe prijzen

Mirjam

Ik krijg altijd vriendelijk antwoord op al mijn vragen