Snel en vakkundig geholpen en spullen in overleg bezorgd. Houden zich goed aan de afspraken en bestelde goederen zien eruit zoals verwacht.
Danielle
Wij bestellen al ruime tijd bij van Helden en zo ook een aantal maanden geleden. Wij hadden pennen besteld en die zouden binnen een week geleverd zijn. Inmiddels 3 maanden verder en nog steeds geen...Wij bestellen al ruime tijd bij van Helden en zo ook een aantal maanden geleden. Wij hadden pennen besteld en die zouden binnen een week geleverd zijn. Inmiddels 3 maanden verder en nog steeds geen pennen. Wekelijks telefonisch contact gehad en via de mail en ze zouden het steeds regelen en ons terugbellen met een update. Vervolgens nemen ze geen contact met ons op.
Andre
Leuke ervaring met Gonnie, toppertje!!
Annie
Vriendelijke mensen
Peter
Eenvoudig te bestellen via de website en snel aan huis geleverd.
Willeke
Goede ervaring.
Iustina
Wij zijn goed geadviseerd en geholpen door Van Helden. De levering is snel geregeld en het product (een powerbank) voldoet aan de verwachtingen.
B.
Kundig, snel, klantgericht, goed bereikbaar, leuk product, zeer tevreden