Prima tevreden, alles volgens afspraak, goederen op tijd geleverd top!
Angelique
Prima kwaliteit product
Basisschool
Er werd goed meegedacht, na onze bestelling belde een medewerker op om iets te bespreken (over aantallen) en dat was erg prettig. Persoonlijke afhandeling. We kregen meteen bericht over de...Er werd goed meegedacht, na onze bestelling belde een medewerker op om iets te bespreken (over aantallen) en dat was erg prettig. Persoonlijke afhandeling. We kregen meteen bericht over de bestellingen, zodat we alles konden volgen, alles klopte perfect.
anoniem
Ken
Toegestuurde model week af van het proefmodel. De afslag was mat en de benaming klein op de stickers. Dit aangegeven en kreeg netjes nieuwe afslagen in glans en nieuwe naamstickers met grote...Toegestuurde model week af van het proefmodel. De afslag was mat en de benaming klein op de stickers. Dit aangegeven en kreeg netjes nieuwe afslagen in glans en nieuwe naamstickers met grote letters. Top service.
TV
Snelle levertijd en goede communicatie.
CV
Bas
Persoonlijk aanspreek punt.
Leo
Snelle reactie op aanvraag, zowel via email als telefonisch.
Nicole
Goed bereikbaar en vriendelijk geholpen, kritiek ligt aan het product niet aan het bedrijf. Dat is gewoon goed.