wica

Prettig duidelijk contact en perfecte levering.

De

Prettige telefonische communicatie. Goede producten.

Roelien

Ik had nog bewust gewacht met invullen omdat ik nog contact met jullie op wilde nemen. Heel veel sleutelhangers gaan of zijn al stuk na 1 dag gebruik. Vandaar dat de beoordeling op dit moment... Ik had nog bewust gewacht met invullen omdat ik nog contact met jullie op wilde nemen. Heel veel sleutelhangers gaan of zijn al stuk na 1 dag gebruik. Vandaar dat de beoordeling op dit moment negatief is.

Wendy

Fijn contact; ik had geluk want wat ik wilde bestellen was flink afgeprijst. De advent huisjes vielen heel goed in de smaak van mijn team hulpverleners.

anoniem

Snel en effectief!

Diane

Zeer snelle levering, prima product (16 x picnic-/boodschappenmand t.b.v. kerstpakketten). Prima communicatie over de status van de bestelling.

Saskia

Behulpzaam, snelle levering

Ijsmarkt

Snelle service

AltenaCare

We hebben voor de opening van ons bedrijf een pleisterdoosje laten bedrukken. Na de afgesproken leverdatum telefonische contact opgenomen waar de bestelling bleef. Daar bleek het item niet... We hebben voor de opening van ons bedrijf een pleisterdoosje laten bedrukken. Na de afgesproken leverdatum telefonische contact opgenomen waar de bestelling bleef. Daar bleek het item niet leverbaar, helaas. Wat te doen? Paniek, volgende dag opening. Jammer dat het niet eerder aan ons gemeld is. Andere kleur, niet bedrukken, en zelf ophalen, enige optie, jammer.