Professioneel en vakkundig bedrijf, met goed advies, kennis van zaken en heldere communicatie.

Kennis en advies over de vloer

Vooraf is beloofd dat er meerdere contactmomenten zouden zijn om de vloer te controleren op vochtigheid, uiteindelijk is dit minder vaak geweest dan vooraf was gezegd. Het was wel fijn geweest als... Vooraf is beloofd dat er meerdere contactmomenten zouden zijn om de vloer te controleren op vochtigheid, uiteindelijk is dit minder vaak geweest dan vooraf was gezegd. Het was wel fijn geweest als dit vooraf duidelijker was gecommuniceerd.

Fijne en betrouwbare mensen.
Eindresultaat vloer zijn we erg blij mee ondanks de langere oplevertijd.

Afspraken worden nagekomen.

Geen.

Voor ons nieuwe huis hebben wij een gietvloer voor drie verdiepingen afgenomen bij Van Hollandse Bodem. Wij zijn twee keer in de showroom geweest om ons te oriënteren. Addy Streefkerk is enkele... Voor ons nieuwe huis hebben wij een gietvloer voor drie verdiepingen afgenomen bij Van Hollandse Bodem. Wij zijn twee keer in de showroom geweest om ons te oriënteren. Addy Streefkerk is enkele malen naar ons nieuwe huis gekomen om het productieproces te begeleiden.

De communicatie was opvallend persoonlijk van aard. De kwaliteit van het product is hoog. We hebben er vertrouwen in dat we een duurzaam en hoogwaardige vloer hebben gekregen.

Om als oriënterend consument te bepalen of Van Hollandse Bodem de geschikte partner is, zou de website een (globale) calculator moeten aanbieden. In een aantal simpele stappen de prijs per m2 kunnen... Om als oriënterend consument te bepalen of Van Hollandse Bodem de geschikte partner is, zou de website een (globale) calculator moeten aanbieden. In een aantal simpele stappen de prijs per m2 kunnen berekenen bijvoorbeeld.

Wij hebben voor een gietvloer gekozen nadat drie andere huishoudens van ons nieuwbouwproject ook instapten. Deze grote afname van m2 drukt de prijs en maakt de aanschaf aantrekkelijker. Dit scenario zou Van Hollandse Bodem een plek in haar communicatie moeten geven.

N. Brandenburg

Wij zijn Hollandsche Bodem tegen gekomen door hun sterke en informatieve website. Wij zijn erg prettig geholpen door Addy en zijn snel tot overeenkomst gekomen. Wij hadden een goed gevoel bij dit... Wij zijn Hollandsche Bodem tegen gekomen door hun sterke en informatieve website. Wij zijn erg prettig geholpen door Addy en zijn snel tot overeenkomst gekomen. Wij hadden een goed gevoel bij dit bedrijf

Klantvriendelijk en oplossingsgericht: er zaten een paar fouten in onze vloer deze zijn naar tevredenheid opgelost.

Onze vloer is zeer kwetsbaar voor beschadigingen, hier betere voorlichting over moeten geven.

Remi

Het contact met Van Hollandse Bodem verliep prettig. Eerst offerte aangevraagd via internet en daarna langs geweest bij de showroom Gorinchem. Daar helder advies gekregen en uiteindelijk gietvloer... Het contact met Van Hollandse Bodem verliep prettig. Eerst offerte aangevraagd via internet en daarna langs geweest bij de showroom Gorinchem. Daar helder advies gekregen en uiteindelijk gietvloer besteld. Gietvloer ligt er nu bijna 1 jaar in en nog steeds tevreden over het resultaat.

Heldere communicatie & Goed advies

Geen.

Duidelijk en transparante communicatie. Geen zorgen gemaakt en dat bleek terecht.

Klantvriendelijkheid, openheid, kwaliteit.

Jullie hebben een fantastische ruimte tot jullie beschikking, maar wij vonden het moeilijk om met de 1 m2 gietvloerplaten een vloer van 70 m2 voor ons te zien. Wat meer plekken waar je echt de vloer... Jullie hebben een fantastische ruimte tot jullie beschikking, maar wij vonden het moeilijk om met de 1 m2 gietvloerplaten een vloer van 70 m2 voor ons te zien. Wat meer plekken waar je echt de vloer kan beleven lijkt ons een goed idee.

Jouk Pols

VHB is een fijne organisatie om mee samen te werken. Geven goed advies, luisteren naar je en het is een schitterende vloer.

Persoonlijke benadering!

Visser

Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf. Vakkundig personeel en erg vriendelijk geholpen en geadviseerd in de winkel. Wij hebben beneden en boven in ons huis een gietvloer laten gieten.... Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf. Vakkundig personeel en erg vriendelijk geholpen en geadviseerd in de winkel. Wij hebben beneden en boven in ons huis een gietvloer laten gieten.

- communicatie was fijn / prettig
- ook fijn dat je een aantal stalen mee mag nemen
- prijs / kwaliteisverhouding is goed
- staan open voor een goede m2 prijs eventueel bij...
- communicatie was fijn / prettig
- ook fijn dat je een aantal stalen mee mag nemen
- prijs / kwaliteisverhouding is goed
- staan open voor een goede m2 prijs eventueel bij grote afname.
- Addy komt zelf langs om de vloer te checken.

Zeer goed, de vloer is precies geworden zoals wij hem wilden hebben.

Een groot pluspunt is hun mooie showroom. Waarbij je tevens ook goed geadviseerd wordt

Nog niet, de vloer ligt er pas kort in.

j.lagendijk85@upcmail.nl

Prettig contact en samenwerking.

Goede expertise met een duidelijk verhaal betreffende aanschaf van de gietvloer.

geen opmerkingen