Goede ervaringen met dit bedrijf, duidelijke communicatie, blij met de mogelijkheid kleuradvies te krijgen en erg enthousiast over het eindresultaat
Elaine heeft ons heel goed en geduldig geholpen met het uitzoeken van de kleuren
Showroom
Advies
Nette vakmannen
Veel kennis van het product en goed technisch personeel die het verhaal ook waar hebben gemaakt.
Vocht in de woning (bijvoorbeeld in de ondervloer of bij net gestucte wanden/plafonds) is niet wenselijk. De droogtijd van de woning leverde ons wat vertraging op, alvorens de daadwerkelijke vloer...
Verkoopgesprek en gieten van de vloeren.
Tijdige communicatie inzake te treffen voorzieningen door ons als klant.
Denken in mogelijkheden en vloer is mooi.
Neem ook plinten in het assortiment.
Klantvriendelijk
Goed advies
ervaren vloerenleggers
Niet alleen de voordelen van de vloer werden genoemd, maar ook de aandachtspunten waar we op moesten letten bij aanschaf werden goed besproken. Onze uiteindelijke beslissing konden we daarom goed...
Een tip? Vooral doorgaan met deze deskundige en klantvriendelijke benadering. Dan volgen er ongetwijfeld meer tevreden klanten.
Persoonlijke aandacht en meedenken in het gehele traject.
Prettige communicatie ten tijde van verkoop. Aardige 'gieters' van de vloeren.
Informatievoorziening onderhoud en aftersales is barslecht. Evenals de kwaliteit van de vloer.
Beste Wouter,
Wij vinden het heel vervelend dat je niet tevreden bent over het gebruiksgemak van de 30 m2 gietvloer die we hebben geleverd. Wij hebben in dezelfde fase woningen van meer dan 200...
Communicatie is helder en correct. Daarnaast is het een flexibele organisatie met kennis en expertise.
Niet van toepassing