A Drenth

Esther is een toegankelijke fysiotherapeut die mijn wensen op zowel lichamelijk als psychisch gebied begrijpt en verwerkt in een behandeling. Wanneer ik zelf iets aangeef wordt dit snel opgepakt en... Esther is een toegankelijke fysiotherapeut die mijn wensen op zowel lichamelijk als psychisch gebied begrijpt en verwerkt in een behandeling. Wanneer ik zelf iets aangeef wordt dit snel opgepakt en aangepast in mijn schema.

Grote deskundigheid en duidelijke uitleg over wat hij ging doen en wat ik zelf kan doen. Daarnaast een fijn persoon met een goed gevoel voor humor

Er werdt tijd voor jou genomen en goed naar je geluisterd. Elke vraag werd goed beantwoord. Je kwam er met een rustig gevoel en ging met een rustig gevoel weg.

Door wat ik mee heb gemaakt en vaak extra ondersteuning en hij is zeer vakundig in t omgaan met mensen met een beperking en goeie uitdagingen en adviezen gegeven om ook thuis mee te oefenen maar ook... Door wat ik mee heb gemaakt en vaak extra ondersteuning en hij is zeer vakundig in t omgaan met mensen met een beperking en goeie uitdagingen en adviezen gegeven om ook thuis mee te oefenen maar ook inzicht hebben en t durven zeggen als ik te enthousiast en te streng voor mezelf was me af en toe echt gezegd dat ik iets meer rust moest nemen en als ik dingen wilde gaan doen thuis om nog meer en dingen wilde gaan doen zei die dat ik er nog ff mee moest wachten ondanks dat ie t een goeie oefening zou vinden maar vond dat ik er echt nog heel ff mee moest wachten zodat ik niet weer te veel hooi op mn vork zou nemen !! En me altijd in mezelf en kunnen van oefeningen heeft geloofd oftewel mij goed vertrouwen heeft gegeven en me zo sterker en zelfvertrouwen gegeven! En dat is voor iemand met beperkingen wel erg fijn en belangrijk! Erg duidelijk zijn en motiverend te werk gaan!!

Calvin

De kundigheid van de Therapeut heeft ervoor gezorgd dat mijn klachten weg zijn en niet terug komen in de toekomst.

Vriendelijk, duidelijke uitleg, luistert goed en kan daardoor ook precies aangeven waar de problemen liggen en passende oplossingen aanbieden. Ze houdt contact en informeert regelmatig naar de... Vriendelijk, duidelijke uitleg, luistert goed en kan daardoor ook precies aangeven waar de problemen liggen en passende oplossingen aanbieden. Ze houdt contact en informeert regelmatig naar de voortgang ondanks de moeilijke (corona) tijden.

J.Krikken

Voor mij deskundig en heeft duidelijk aangegeven tot hoever hij met de behandeling kon gaan.

Chimene

Heeft binnen 5 afspraken heel goed geholpen. En ze was altijd heel vrolijk en aardig. :)