is oprecht betrokken bij je klachten en geeft een duidelijke uitleg over de oefeningen die je thuis zelf kunt doen
C a Oostland hamminga 73
Ik hed geen klachten
Alles was bespreekbaar en daarom kreeg ik mijn therapie op maat, de therapeut was altijd optimistisch en zocht als het nodig was naar oplossingen om mijn behandeling een goed verloop te geven. Ik...Alles was bespreekbaar en daarom kreeg ik mijn therapie op maat, de therapeut was altijd optimistisch en zocht als het nodig was naar oplossingen om mijn behandeling een goed verloop te geven. Ik heb het als erg prettig ervaren.
Als mij er om wordt gevraagd.
Goede begeleiding, duidelijke adviezen.
Weet veel over mijn ziektebeeld, is correct en betrokken, kundig
Vriendelijkheid, erg behulpzaam, goede tekst en uitleg wat er gaat gebeuren... Goede communicatie.
Goede behandeling, wordt serieus naar je geluisterd en van daaruit een behandplan opgesteld
Haar persoonlijke interesse en zorg in mij. Ze heeft geduld. Ze is ondernemend. Ze is creatief met het bedenken van oplossingen. Ze denkt in oplossingen niet in problemen. Ze gaat van het positieve...Haar persoonlijke interesse en zorg in mij. Ze heeft geduld. Ze is ondernemend. Ze is creatief met het bedenken van oplossingen. Ze denkt in oplossingen niet in problemen. Ze gaat van het positieve uit. Ze kijkt altijd naar wat je wel kunt doen.