Tijdens Corona contact gezocht. Wel terug gebeld door fysio daarna niets meer vernomen (4 maanden) dus weinig betrokken.
W van der Veen-Dekens
Moet zelf nog terug voor behandeling! maar door opname ziekenhuis even uitgesteld! neem weer contact op!
Karima
We konden leuk praten en de hulp was goed
Niets aan te merken. Na geen wachttijd, werd serieus genomen en ben (tot zover) van de klacht af. In de tussentijd heeft Rik nog een paar keer contact gezocht om te vragen hoe het ging.
Als ik iemand spreek met dezelfde klachten
Zou ik zeker doen
Shirley Buurveld
Ze legt alles goed uit en is begaan met de patient
Herman
Er trad weinig verbetering op. De pijn kwam op een heel andere plek. ik heb de behandeling eerst een keer 3 weken stopgezet omdat ik te veel pijn had. Heb zelf omdat ik het niet vertrouwde de...Er trad weinig verbetering op. De pijn kwam op een heel andere plek. ik heb de behandeling eerst een keer 3 weken stopgezet omdat ik te veel pijn had. Heb zelf omdat ik het niet vertrouwde de huisarts bezocht. Nu wordt er een echo gemaakt omdat er ws een ontsteking zit. Ik had het fijn gevonden als de fysiotherapeut daarin iets doortastender was geweest.
Zorgzaam, duidelijke uitleg over het waarom en de gevolgen van de behandeling.
Albert ludolphie
Ze belde mij zelfs in het(begin) corona periode hoe het met me ging. En kreeg ook goede begeleiding via de telefoon. Ik beveel deze fysiotherapeut van harte aan!