Gehoord worden! Goede adviezen. Kleinschalig en fijn dat het zo persoonlijk is. Goede bereikbaarheid.
ivo den rooijen
Hij heeft mijn klacht aan mijn nek goeddeels opgelost. Ben nog niet geheel pijnvrij, maar na 3kwart jaar klachten is dit een hele verademing
Een leuk persoon en oprecht betrokken.
Deze dame is kundig, eerlijk en duidelijk. Ik wil u wel vertellen dat ik niet zo van het aanbevelen ben, daarom vind ik het jammer dat je bij deze vraag niet nvt kunt invullen. Over...Deze dame is kundig, eerlijk en duidelijk. Ik wil u wel vertellen dat ik niet zo van het aanbevelen ben, daarom vind ik het jammer dat je bij deze vraag niet nvt kunt invullen. Over Mevr. Bodewes ben ik wel erg tevreden!
Goed doorvragen en luisteren. Samen behandeling bepalen.
Luisterd goed naar de klacht en helpt waar ze kan is erg vriendelijk
Rachelle wist waar ze het over had en heeft mij grotendeels van mijnklachten afgeholpen. 100% is helaas niet mogelijk i.v.m. achterliggende klachten.
Duidelijk, vriendelijk, goed advies, deskundig
Het ging prima.
Mandy
Heel professioneel. Ik heb best een lastige behandeling met wat tegenslagen, maar elke keer weet mijn therapeut wel wat nieuws te verzinnen om te kijken wat wel werkt. Fysio is zwaar maar het geeft...Heel professioneel. Ik heb best een lastige behandeling met wat tegenslagen, maar elke keer weet mijn therapeut wel wat nieuws te verzinnen om te kijken wat wel werkt. Fysio is zwaar maar het geeft wel resultaat!