Ze heeft mbv een echo haar beoordelingen en advies met verwijzing naar SEDN voorgelegd aan mijn huisarts. Ik kon snachts niet slapen van de pijn in mijn schouder. Na de prik in mijn schouder en 1...Ze heeft mbv een echo haar beoordelingen en advies met verwijzing naar SEDN voorgelegd aan mijn huisarts. Ik kon snachts niet slapen van de pijn in mijn schouder. Na de prik in mijn schouder en 1 nabehandeling fysio ben ik geheel pijnvrij. Ben de fysiotherapeut zeer dankbaar.
Goede uitleg en begeleiding. Prettig contact
Anita Garcia
Klachten werden serieus genomen, vriendelijke en persoonlijke benadering
Hij was zeer kundig en direct, een aangename persoonlijkheid met prettige sociale antennes.
Goeie klik en behandeling.
Er wordt geluisterd en overlegd en gaan voor goed resultaat leuke mensen
Nikki
Hele leuke gemotiveerde fysiotherapeute, altijd vrolijk, je kunt alles vragen en ze heeft er ook altijd antwoord op. Verder ook iemand waar je een gezellig praatje mee kon maken, compleet niet...Hele leuke gemotiveerde fysiotherapeute, altijd vrolijk, je kunt alles vragen en ze heeft er ook altijd antwoord op. Verder ook iemand waar je een gezellig praatje mee kon maken, compleet niet ongemakkelijk. Voelde me gelijk vertrouwd en merkte ook duidelijk dat de behandelingen ook nuttig waren.
kees zwager
Deskundigheid, goed luisterend welke klachten ik heb. contact is een stimulans om bij hem in behandeling te blijven. Ik heb de ziekte van Forestier, een progressieve ziekte, maar door de...Deskundigheid, goed luisterend welke klachten ik heb. contact is een stimulans om bij hem in behandeling te blijven. Ik heb de ziekte van Forestier, een progressieve ziekte, maar door de behandelijng blijven mijn klachten gelijk, dus niet progressief.