Ik vond hem heel deskundig en ervaren. Door hem heb ik nu een veel beter beeld van de staat van mijn rug.
E en zeer deskundige uitleg hoe het probleem ontstaat en hoe de behandeling zal worden aangepakt. De behandeling is prima uitgevoerd met een uitstekend resultaat.
Ik vond haar bekwaam ze legde alles goed uit en ze stelt je op je gemak
Als iemand mij zou vragen of ik een goede fysiotherapeut weet en ik vertel mijn...Ik vond haar bekwaam ze legde alles goed uit en ze stelt je op je gemak
Als iemand mij zou vragen of ik een goede fysiotherapeut weet en ik vertel mijn eigen ervaringen natuurlijk
Alles werd duidelijk uitgelegd. Alleen er was geen resultaat. Maar daar kon de fysiotherapeut niets aan doen bleek achteraf.
Als iemand de zelfde klanten had als
Bevlogen persoon die weet waar ze het over heeft zonder poeha
Omdat frank goed is had hem altijd en 2 x marnix ma misverstand
Stefanie de Boer
Kordaat, weet wat ze doet, duidelijk .
Ze is een vriendelijke leuke vrouw die mijn klachten serieus neemt, en duidelijk aangeeft wat ik het beste kan doen als ik last krijg of het zo goed mogelijk kan opvangen wanneer ik weer voel dat...Ze is een vriendelijke leuke vrouw die mijn klachten serieus neemt, en duidelijk aangeeft wat ik het beste kan doen als ik last krijg of het zo goed mogelijk kan opvangen wanneer ik weer voel dat het er weer aankomt. Met tussendoor een geintje en interesse in je als "patiënt"
Ze is ervaren duidelijk legt alles uit luistert en de behandeling was prima