De persoonlijke begeleiding, goede uitleg van de diagnose. Kom
J. Dreves
De fysiotherapeut deed wel haar best . Alleen het had bij mij een wisselend resultaat.
zeer deskundig en weet waar hij het over heeft
Luisterd goed als ik vragen heb, en probeerde mij ook wat rustiger te gaan werken met de toestellen maar denk dat ik voor hem best wel een moeilijk persoon ben om te luisteren, ziet gelijk hoe het...Luisterd goed als ik vragen heb, en probeerde mij ook wat rustiger te gaan werken met de toestellen maar denk dat ik voor hem best wel een moeilijk persoon ben om te luisteren, ziet gelijk hoe het met je gaat voor dat ik de vraag krijg hoe het gaat. Super mensen mens,
T. Venema
Hij had het bij het juiste eind en na 2 behandelingen ging het al een stuk beter.
Zeer kundig en vriendelijk!
Boukje Zwaneveld-de Vries
Vincy doet het gewoon heel erg goed, brengt het enthousiast en is een leuke meid!
Vriendelijk neemt de tijd en ging altijd met een beter gevoel weer terug naar huis
Marijke Selten
Ik had een gebroken pols en ik ben goed hersteld. Zoals in de vorige vragen aangegeven was de kennis en kunde en manier van overbrengen helemaal goed. Plus ik vond het bij Katja ook gezellig! Heel...Ik had een gebroken pols en ik ben goed hersteld. Zoals in de vorige vragen aangegeven was de kennis en kunde en manier van overbrengen helemaal goed. Plus ik vond het bij Katja ook gezellig! Heel leuke meid.
Open, eerlijk en realistisch. Dat geeft duidelijkheid en daar hou ik van.