Germen Hagels

Hij kwam erg deskundig over, voorspelde dat na behandeling 4 nog maar 1 behandeling nodig zou zijn en dat bleek correct

Robert Wagenaar

Lisa is in staat om een prettige sfeer te creëren zonder de behandeling uit het oog te verliezen. Daarbij ook veel geduld en neemt daar waar nodig gepiep en gezucht serieus.
Daarbij wil ik...
Daarbij wil ik Lars niet te kort doen in de tijd dat hij mij heeft geholpen onder het toeziend oog van Lisa.

Groet Robert

Prettig persoon, nam de klachten serieus en kwam met het juiste behandelplan. Het eind resultaat is beter dan verwacht

Annemarie heeft ten eerste gouden handen. Ze weet precies de pijnlijke plekken aan te wijzen en na iedere behandeling was ik verlost van de pijn. Ik heb door Annemarie weer volle vertrouwen in fysio... Annemarie heeft ten eerste gouden handen. Ze weet precies de pijnlijke plekken aan te wijzen en na iedere behandeling was ik verlost van de pijn. Ik heb door Annemarie weer volle vertrouwen in fysio therapie gekregen. Eerder dacht ik dat het me toch niet zou helpen. Oefeningen die ik mee kreeg had ik ook erg veel baat bij. Ze is aardig neemt mij serieus en ik kan tussendoor ook een gezellig babbeltje met haar doen. Ik zou haar heel graag weer willen als mijn therapeute.

Stelt je op je gemak. Tijdens de oefening constant langs om te vragen hoe het gaat. Motiveert de patiënt.

Eerste keer dat een fysio zo'n goed resultaat in korte tijd heeft kunnen behalen bij mijn rugklachten.

Rita Zwaagman- Raymaeckers

De behandeling heeft tot een goed resultaat geleid en de uitleg was duidelijk.

De fysiotherapeut was heel deskundig en duidelijk. Tevens leuk in ongang. Vandaar de 10

Heb meerdere ervaringen gehad wat betreft fysiotherapie en ben nu zeer tevreden met het kundig advies en de behandelingen die ik heb gehad. Ben sinds een aantal weken pijnvrij wat in jaren niet het... Heb meerdere ervaringen gehad wat betreft fysiotherapie en ben nu zeer tevreden met het kundig advies en de behandelingen die ik heb gehad. Ben sinds een aantal weken pijnvrij wat in jaren niet het geval is geweest. Chapeau!