Hij is enthousiast, kundig en nam mij en mijn bevindingen serieus. Nam de tijd en gaf goede adviezen.

Goede behandeling.
Ik had pijn in mijn zij/bil spieren zaten verstijfd.
Goede behandeling.
Ik had pijn in mijn zij/bil spieren zaten verstijfd.
Door oefening en te communiceren over verder dingen waar ik tegen aanloop werd goed begrepen/geluisterd en advies gegeven.
Ik ben tevreden heb op dit moment geen last meer van mijn zij/bil. Zou jullie zeker aanbevelen!

Marie louise is kundig, luistert goed en geeft duidelijk aan wat er mogelijk is en wat nagenoeg niet zal gaan verbeteren. Ze heeft ook de grenzen van behandeling aan

Fre anne

Rik heeft kennis van zn werk. Is duidelijk in zijn uitleg en luisterd goed. Stelt je op het gemak. En legt duidelijk uit wat het plan is en waarom. Erg fijn om naar hem toe te gaan. En we bevelen... Rik heeft kennis van zn werk. Is duidelijk in zijn uitleg en luisterd goed. Stelt je op het gemak. En legt duidelijk uit wat het plan is en waarom. Erg fijn om naar hem toe te gaan. En we bevelen hem zeker aan bij anderen.

Duidelijk, rustig, vriendelijk. Let goed op of je de oefeningen goed uitvoert

Als ik familie of vrienden van Kasteel aan zou bevelen

Ik merk vanuit de fysio erg de motivatie om de klachten te verminderen

Persoonlijke benadering. Begeleiding tijdens de behandeling