Hij neemt mijn klachten serieus en probeert de klachten echt minder te maken
Christina
Dat waar ik voor kwam behandeld werd maar tevens op andere dingen van het lichaam moest letten en hoe ik sommige dingen weer beter kon oppakken Daar maak ik nog dagelijks gebruik van. Dankzij de...Dat waar ik voor kwam behandeld werd maar tevens op andere dingen van het lichaam moest letten en hoe ik sommige dingen weer beter kon oppakken Daar maak ik nog dagelijks gebruik van. Dankzij de fysiotherapeut ben ik al weer zo ver daar staat het ziekenhuis versteld van. Ik ben blij dat ik mijn gevoel gevolgd heb de stap naar jullie gezet heb ondanks dat ik zeer bang was zeer tegen alles aan zag . Dat ik bang was om te lachen omdat het gewoon nog niet kon dat ik me heel stijf moest houden en me telkens ter verantwoording moest roepen je mag niet lachen hij/ zij mag niet zien hoeveel pijn het doet dat je dan wel kan janken, dat je dat lichaamsdeel er dan heel graag wil afschroeven en er pas weer op wilt zetten als de pijn voorbij is.Het heeft me zeer veel opgeleverd!
Er werd goed geluisterd en meegedacht. De oefeningen waren gevarieerd en effectief.
Jeroen heeft me meerdere malen met succes geholpen klachtenvrij of zo goed als klachtenvrij te krijgen. Ik ben zeer te spreken over zijn deskundigheid. Ik zal in de toekomst dan ook zeker weer voor...Jeroen heeft me meerdere malen met succes geholpen klachtenvrij of zo goed als klachtenvrij te krijgen. Ik ben zeer te spreken over zijn deskundigheid. Ik zal in de toekomst dan ook zeker weer voor Jeroen kiezen mocht er nog een behandeling nodig zijn.
Vriendelijk, geduldig, enthousiast en ze zag mij als persoon staan en onthield dingen die ik had verteld in een vorige keer.
Elly Kalk
Daar mijn fysiotherapeut kijkt en voelt waar ik aan geef waar de pijn zit en hij dan uitleg geeft en weet waar hij over praat en goed behandeld denk wel dat het chronisch is
Prettige samenwerking en duidelijke uit leg.Spontaan en zeer vriendelijk.
Het contact in gesprek is prima en de behandeling ook.
Vakkundig
Ze weet wat ze doet, en luistert naar de klachten. Haar werkwijze is prettig. Ik kom al jaren bij haar, en tot heden heeft nog enkele andere fysiotherapeut mij binnen enkele minuten juist weten te...Ze weet wat ze doet, en luistert naar de klachten. Haar werkwijze is prettig. Ik kom al jaren bij haar, en tot heden heeft nog enkele andere fysiotherapeut mij binnen enkele minuten juist weten te behandelen. Ik heb een vaak terug kerend probleem, en ze weet precies die punten aan te pakken zodat ik binnen een aantal weken weer normaal kan functioneren.