Dat hij een aardige man is en vertrouwen uit straalt
Mike
Ze nemen mij serieus erg vriendelijk Ik zal mensen het aan raden als ze fysiotherapeut nodig hebben
Duidelijkheid.Neemt je serieus en hield mij op de hoogte wat hij ging behandelen.En ook nog een sypathieke man.
De persoonlijke, opgewekte en stimulerende aanpak van Nina tezamen met de kennis die zij heeft aangaande oncologiepatiënten en de gevolgen die medicatie op het lichaam hebben. Zij weet zaken te...De persoonlijke, opgewekte en stimulerende aanpak van Nina tezamen met de kennis die zij heeft aangaande oncologiepatiënten en de gevolgen die medicatie op het lichaam hebben. Zij weet zaken te relativeren voor mij als ik eens denk "potverdorie, waarom lukt het niet". Dankzij Nina leer ik beter om te gaan met de situatie waar ik inzit (Leukemie) en leer ik beter mijn energie te doseren zodat ik beter mijn dagen doorkom.
Aan iemand met dezelfde klachten
Ze stelde heel snel de diagnose van een frozen shoulder vast en begon onmiddelijk met een effectieve behandeling. Behandeling heeft voor verbetering gezorgd maar helaas heeft heling van de...Ze stelde heel snel de diagnose van een frozen shoulder vast en begon onmiddelijk met een effectieve behandeling. Behandeling heeft voor verbetering gezorgd maar helaas heeft heling van de kwetsuur gewoon tijd nodig en kan er verder niet veel meer effectief aan behandeld worden.
Goede oefeningen en goede behandeling gehad
Ik zelf heb wel een goede ervaring met hem hij luistert en geeft wel goede adviezen, dus geef ik een 8