Geeft duidelijk aan wat de bedoeling is en werkt naar resultaat. Wanneer het niet lukt, zoekt deze naar een passende oplossing.
Gea Hummel
De fysiotherapeut geeft goed advies en luistert goed na wat je zegt behandeld je goed.
Moi
Oki
Heeft kennis van zaken vriendelijk en behulpzaam geeft het gevoel dat het allemaal wel goed komt door er samen voor te gaan
Hij heeft mij meteen goed ingeschat en ik heel erg vooruit gegaan ben. Bovendien heeft hij een prettige persoonlijkheid .
Direct in wat er gebeuren moet en vragen juist beantwoord
Stevige aanpak, zeer duidelijk, wat gaat ze doen, goed gesprek onder de behandeling. Terug vragen waar liep je de af gelopen week tegen aan. En na het einde van de behandeling waarschuwen einde van...Stevige aanpak, zeer duidelijk, wat gaat ze doen, goed gesprek onder de behandeling. Terug vragen waar liep je de af gelopen week tegen aan. En na het einde van de behandeling waarschuwen einde van de 6 behandelingen, nu voor eigen rekening. En nog een telefoontje hoe het nu ging op eigen kracht.
Wanneer iemand in mijn woonomgeving gerelateerde klachten heeft die ik ook had.
Eigenlijk bij elke klacht waarbij fysiotherapie nodig is.
Ik kan geen negatieve ervaring bedenken. Hij naam mij serieus en probeerde zo goed mogelijk mijn problemen op te lossen.