Peter heeft ontzettend veel kennis over het menselijk lichaam. Af en toe lijken zijn aandachtspunten helemaal nergens op te slaan, maar vervolgens bereikt hij wel het gewenste doel. Ik zou Peter bij...Peter heeft ontzettend veel kennis over het menselijk lichaam. Af en toe lijken zijn aandachtspunten helemaal nergens op te slaan, maar vervolgens bereikt hij wel het gewenste doel. Ik zou Peter bij iedereen aanbevelen!
Patrick van Rooij
Deze therapeut kijkt niet alleen naar het behandelplan, maar ook naar de cliënt.
Serieus , veel kennis en adviezen. Kijkt holistisch. Goed resultaat
Lief voor kind, betrokken, geduldig, “ziet” mijn kind
Nici van hoek
Was de verschillende klachten meteen kwijt
Een heel fijn persoon
Een fijne praktijk van het maken van de afspraak tot aan het einde van de behandeling klachtvrij
Vriendelijk goed communiceren en de juiste behandeling
Reinier is een toffe peer is serieus maar ook een geintje tussen door moet kunnen.
Sluit goed aan op de doelgroep; is betrokken en enthousiast. Leuke oefeningen. Onze zoon vindt het leuk. Houdt ons ouders erg goed op de hoogte met filmpjes. We zien dat het (in...Sluit goed aan op de doelgroep; is betrokken en enthousiast. Leuke oefeningen. Onze zoon vindt het leuk. Houdt ons ouders erg goed op de hoogte met filmpjes. We zien dat het (in combinatie met de gymnastieklessen) onze zoon helpt in zijn motorische ontwikkeling.