Hij luisterde goed, goede behandeling en keek echt wat nodig was.

De fysiotherapeut is mensgericht en stelt een realistisch beeld op mbt hersteltijd en mogelijkheden. Hij stemt af op het doel van de client.

Eerlijkheid en deskundigheid. Alles wat binnen zijn macht lag heeft hij gedaan ondanks dat de klachten zeker niet geheel verdwenen zijn. Soms moet je hiermee leven.

Ik had een intake gesprek met Rogier van Bavel, echter na het eerste bezoek werd ik gekoppeld aan een fysiotherapeut in opleiding die bijna niet durfde te praten en aan mij vroeg welke oefeningen... Ik had een intake gesprek met Rogier van Bavel, echter na het eerste bezoek werd ik gekoppeld aan een fysiotherapeut in opleiding die bijna niet durfde te praten en aan mij vroeg welke oefeningen ik wilde doen? Totaal geen informatie hoe lang ik dat moest doen. Een beetje bleu en afwachtend, bang om te praten. Geen begeleiding. Ik voelde me tijdens ieder bezoek erg ongemakkelijk, Roguer kwam even kijken en ging dan naar een volgende klant. Ik heb dan ook na mijn derde bezoek de behandeling stopgezet en ik ga op zoek naar een andere praktijk,

Goede uitleg, en aanpak die heeft gewerkt om snel resultaat te krijgen

Ik had het idee dat hij niet zozeer de pijn aan het verzachten was, maar ook samen met mij op zoek ging naar de bron van het probleem om het van daaruit aan te pakken

Fysiotherapeut gaf mij de juiste behandeling waarvoor ik bij hem onder behandeling was. Daarnaast gaf hij mij een aantal opdrachten voor thuis mee waarbij ik veel profijt van heb gehad.

Super met de kinderen om, positief persoon wat goed werkt bij ons zoontje