Mooie reis.

Sterke punten tijdens de reis?

Prima en deskundige reisleidster. Wist heel veel en vertelde boeiend. Ook een prima chauffeuse.

kees

Leuke reis een zeer slecht hotel dat zette een stempel op de reis

Sterke punten tijdens de reis?

goede chauffeur en goede reisleiding

J. Huijben

Ze hebben ons alle hoogtepunten van Londen laten zien onder begeleiding van een goede reisleider.

Sterke punten tijdens de reis?

Ondanks vertraging met de boot i.v.m. strenge controle zorgde de reisleider dat we toch op tijd aan ons diner konden beginnen door vooraf het eten te bestellen.

Witberg

Hebben en goede en gezellige tr naar London gehad met goede reisleider en chauffeur niet s was hun te veel komplimenten??

Sterke punten tijdens de reis?

Goede gids en chauffeur goede samenwerking en altijd vriendelijk

Heerkens

Onze 4-daagse reis naar Parijs is prima bevallen. De gids wist heel veel te vertellen met humor, altijd leuk.
De chauffeur reed rustig en bekwaam. Alleen een opmerking, hij heeft zich niet voorgesteld en de deelnemers geen goede en veilige reis gewenst.
Robert heeft de naam van de chauffeur wel verteld: Remco. Wij vinden dit ook een taak van de chauffeur.

Sterke punten tijdens de reis?

Zoals eerder aangegeven de uitleg van de gids.
Veel gezien en gehoord tijdens deze reis.

Uitstekende reis , veel geleerd en erg leuke/gezellige chauffeur

Sterke punten tijdens de reis?

Uitstekende chauffeur Ed (wat kan hij goed met zo'n bus omgaan, altijd goedgehumeurd en weet leuke wetenswaardigheden te vertellen) en uitstekende reisleider Ben (weet ongelofelijk veel en brengt... Uitstekende chauffeur Ed (wat kan hij goed met zo'n bus omgaan, altijd goedgehumeurd en weet leuke wetenswaardigheden te vertellen) en uitstekende reisleider Ben (weet ongelofelijk veel en brengt het goed)

Romy

Een super reis gehad, goed geïnformeerd en een top reisgezelschap. Ik heb veel nieuwe vrienden kunnen maken, mooie herinneringen gekregen en verschrikkelijk veel genoten.
Dit natuurlijk ook...
Dit natuurlijk ook voor een groot deel te danken aan onze geweldige reisleidster Marian en de super toffe chauffeur Wouter!

Mooie reis,veel gezien goed verzorgd,EEn hotel was eten slecht,verder fijne reis gehad

Sterke punten tijdens de reis?

mooie plaatsen bezocht, goede reisleiders,goede chauffeur

Marthijn van Aalst

Wij hebben een hele fijne week gehad met jullie organisatie. De reisleider Rob en chauffeur Wouter waren zeer professioneel en hebben er mede voor gezorgd dat dit een geslaagde week was. Wij hebben... Wij hebben een hele fijne week gehad met jullie organisatie. De reisleider Rob en chauffeur Wouter waren zeer professioneel en hebben er mede voor gezorgd dat dit een geslaagde week was. Wij hebben er veel van opgestoken van Parijs. Gaan zeker nog terug. Wat een beetje tegen viel was het hotel , maar waarschijnlijk kandat ook niet anders voor die prijs.

Reisleider en chauffeur.

Prima verzorgde reis waarin wij veel mooie plaatsen in de Toscane en Rome hebben gezien.

Sterke punten tijdens de reis?

Goede chauffeur die niet alleen probeerde alles optimaal te regelen maar ook netjes zijn duidelijke eerlijke mening gaf op de spaarzame momenten dat enkele reizigers onredelijke wensen hadden.