Heel gezellig

nee

Buys-Schouten

Belachelijk ben helemaal niet op reis geweest

C van Dijken Kleijwegt

Samen met mijn kleindochter naar Parijs geweest, voor haar een heerlijke ervaring. Zelf kom ik er jaarlijks.

Sterke punten tijdens de reis?

Zeer geslaagde reis. De gids gaf heel veel informatie en hebben in zeer korte tijd heel veel gezien en beleefd. Onze bewondering gaat uit naar de chauffeur Jenny, die de bus feilloos overal op de... Zeer geslaagde reis. De gids gaf heel veel informatie en hebben in zeer korte tijd heel veel gezien en beleefd. Onze bewondering gaat uit naar de chauffeur Jenny, die de bus feilloos overal op de juiste plaats wist te parkeren en door alle smalle straatjes in de diverse arrondissementen wist te manoeuvre. Een bijzonder geslaagde reis voor mijn gezelschap.

Sterke punten tijdens de reis?

Informatie van de gids. Aantal highlights die we konden zoen of bezoeken.
Kwaliteit van ontbijt was goed. Zie ook verbeterpunt.

Leuke basis reis.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Rondreis Londen:
Leuke reis gehad en super begeleidster.

Sterke punten tijdens de reis?

De reisleidster Marianne ( weet haar achternaam niet ) die ons deze reis begeleide was leuk, gezellig en verfrissend in haar uitleg en organisatie, wij hebben het mede door haar enorm naar ons zin... De reisleidster Marianne ( weet haar achternaam niet ) die ons deze reis begeleide was leuk, gezellig en verfrissend in haar uitleg en organisatie, wij hebben het mede door haar enorm naar ons zin gehad.
Het enige minpunt van deze 4 dagen was het ontbijt in het hotel.
Deze reis is voor herhaling vatbaar en zou ik bij andere aanbevelen, mist het ontbijt zou verbeteren!

M.vr.gr.

J.A.van Es

jan van de Paverd

Het was een vermoeiende maar prachtige reis, met veel variatie en goede gidsen en een aardige en prima chauffeur uit deftzeil (groningen)

Sterke punten tijdens de reis?

het is een schitterende omgeving (totaliteid)

Geweldige reis, veel gezien goede gids en prima chauffeur

Dhr . G.Grip.

Vier dagen om niet te vergeten super .

Sterke punten tijdens de reis?

De chauffeur en reisleider .

Vader en zoon reis, op herhaling (vorig jaar dochter en vader).
Vader en zoon reis, op herhaling (vorig jaar dochter en vader).
we deden veel dingen buiten het aanbod om, dat is goed bevallen: de bus was correct op de aangeduide plaats, alles erg prettig verlopen.

Sterke punten tijdens de reis?

Gaandeweg neemt de moeheid toe: elke dag konden we iets later op het ontbijt verschijnen, dat was prettig!