Vakkundig , meelevend en duidelijke terug koppeling
Korte lijnen, duidelijkheid, altijd bereid om mee te denken......
Vanouds zeer betrouwbaar
Veel expertise, directe actie met gewenst resultaat, goede terugkoppeling. De betreffende schade, veroorzaakt door tegenpartij, werd zonder problemen bij diens verzekeringsmaatschappij...Veel expertise, directe actie met gewenst resultaat, goede terugkoppeling. De betreffende schade, veroorzaakt door tegenpartij, werd zonder problemen bij diens verzekeringsmaatschappij geclaimd en mij werd verzekerd dat ik daar zeker geen omkijken naar zal hebben en niet financieel aansprakelijk gesteld zal worden. Ook het - voor het geval nodig - informeren van de rechtsbijstandverzekering ivm. zich mogelijk later openbarend lichamelijk letsel gebeurde zonder daarop te hoeven aandringen. Kortom: overeenkomstig de slogan van Van Steensel "op z'n Rotterdams, met opgestroopte mouwen".
Goed bereikbaar , komen snel met een oplossing en geen vraag is te veel !!
Mijn ervaring met van Steensel assurantie is heel positief. Wat zeer belangrijk is is dat alle medewerkers inclusief de directie zich zeer betrokken voelt bij onze problemen. Het...Mijn ervaring met van Steensel assurantie is heel positief. Wat zeer belangrijk is is dat alle medewerkers inclusief de directie zich zeer betrokken voelt bij onze problemen. Het verschil met eerdere ervaring met andere verzekeringen is dat de van Steensel medewerkers je niet laten zwemmen met moeilijke regels die verzekeringen met zich meebrengen. Ons probleem is hun taak vinden ze en nemen de afhandelingen van ons over. Onze toegewezen contactpersoon Tim blinkt daar in uit. Als Haga maar ook prive zijn wij zeer tevreden over zijn accurate actie’s reactie en afhandelingen en prijzen wij hem om zijn professionaliteit .
Op een prettige en kundige wijze te woord gestaan.
Heel goed. Ook eerdere schades zijn correct afgehandeld.
Zeer goed
Wij hebben tot nu toe goede ervaringen met u kantoor . jullie staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of informatie te geven over zaken waar wij meer van willen weten.