Jacoline van Bezooijen

Ik zou iedereen Van Steensel Assurantiën aanbevelen. De medewerkers zijn kundig en heel vriendelijk. Er word heel snel gehandeld.

N.v.t.

Ervaring is goed m.b.t. Schades en verzekeringen. M.b.t. Levensverzekeringen heb ik helaas een wat mindere goede ervaring.

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw mooie feedback. Een 8 lezen wij graag. Wij vinden het fijn dat u tevreden bent over onze service van de afdeling schade en acceptatie. Wij komen graag met u in contact om uw mindere ervaring betreffende de levensverzekeringen met u te bespreken. Als u daar akkoord mee bent, vernemen wij dat graag van u. U kunt dan een mail sturen naar Info@steensel.nl en dan nemen wij contact met u op.

P.van Eckeveld

Wij zijn heel tevreden over van Steensel

Geachte heer van Eckeveld,
Geachte heer van Eckeveld,
Bedankt voor uw mooie feedback en eindoordeel. Een 10 lezen wij graag. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons kantoor. Wij zullen onze mouwen voor u blijven opstropen.

Trude Nobel

Heb dit afgelopen jaar geen reden gehad om kontakt op te nemen met van Steensel.
Mijn bevindingen met hen zijn van eerdere data en daarover was ik heel tevreden.

Geachte heer/mevrouw Nobel,
Geachte heer/mevrouw Nobel,
Bedankt voor uw mooie feedback en eindoordeel. Een 8 lezen wij graag. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons kantoor. Wij blijven onze mouwen voor u opstropen.

Thea de Ridder

Ik heb tot nu alleen maar positieve ervaringen met Van Steensel Assurantie, snel antwoord vriendelijk te woord gestaan en altijd een oplossing voor je zoeken, echt prettig

Geachte mevrouw De Ridder,
Geachte mevrouw De Ridder,
Bedankt voor uw mooie feedback en eindoordeel. Een 10 lezen wij graag. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tot nu toe alleen maar positieve ervaringen heeft met ons kantoor. Wij blijven onze mouwen voor u opstropen.

Over het algemeen goed.
Alleen worden er dingen besloten zonder overleg.

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw mooie feedback en eindoordeel. Een 8 lezen wij graag. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent, maar willen graag met u in contact komen hoe het kan dat u ervaart dat er dingen worden besloten zonder overleg.
Dominique

Zeer goed, altijd hulpvaardig, meedenkend en je hebt echt het gevoel dat ze het optimale voor je willen bereiken. Wij zijn erg tevreden!

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw mooie feedback en eindoordeel. Een 9 lezen wij graag. Wij vinden het fijn om te lezen dat u positief bent over onze service en dat u vindt dat ons personeel altijd hulpvaardig en meedenkend is. Wij zullen onze mouwen voor u blijven opstropen.

Redjomoenawi

Uitstekend

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw mooie feedback en eindoordeel. Een 10 lezen wij graag. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en zullen onze mouwen voor u blijven opstropen.

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw mooie feedback en eindoordeel. Een 10 lezen wij graag. Wij vinden het fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening.
Dominique

Jarenlang bij ander assurantiekantoor aangesloten geweest maar die is er wegens omstandigheden gestopt en heeft het keurig over gedragen aan van Steensel.
Ook dit kantoor handelt vragen en...
Ook dit kantoor handelt vragen en zaken zeer nauwkeurig af binnen de afgesproken tijd zonder rompslomp.
Erg vriendelijk personeel en ze zijn ook erg duidelijk met wat er van je verwacht wordt bij schade en dergelijke.

Geachte heer/ mevrouw,
Geachte heer/ mevrouw,
Bedankt voor uw mooie feedback en eindoordeel. Een 10 lezen wij graag. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat u onze medewerkers als vriendelijk en duidelijk ervaart. Wij zullen uw mooie compliment delen met onze medewerkers.