Roos

Persoonllijke aandacht en een vlotte afhandeling.

Beste Roos,
Hartelijk dank voor je mooie eindoordeel en feedback! Een 10.
Vriendelijke groeten,
Vanessa

Alleen goede ervaringen. Het eerste keer een schade gehad en alles toe mijn voldoende tevredenheid geregeld.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw mooie einddoordeel en positieve feedback!
Vanessa

Al 50 jaar klant en nog nooit problemen gehad,top!

Geachte heer, mevrouw,
Wat fijn dat wij u al zo lang van dienst mogen zijn en te horen dat u ons zo goed waardeert! Een 10!
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw positieve...
Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw positieve feedback!
Vanessa de Baan

Tom

Open eerlijk en deskundig.
Men denkt mee in oplossingen en help daar waar mogelijk.

Beste Tom,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback en mooie eindoordeel!

Maxime

Wij hebben recent een bespreking gehad van ons risicorapport.
Wij hebben dit als erg nuttig ervaren.

Beste Maxime,
Beste Maxime,
Wat fijn te horen dat ons risicorapport door u als erg nuttig ervaren wordt. Wij vinden het belangrijk inzicht te geven in de risico's die u als ondernemer loopt en samen te bespreken welke risico's verzekerd moeten worden.
Hartelijk dank voor uw feedback en uw mooie eindoordeel!

mw. J. Verstege

Heel vriendelijke medewerkers en bij een schade is de service supersnel en deskundig.
De gehanteerde kosten voor de diverse diensten zijn comfort de maatschappelijke normen.
Ook het...
Ook het mailcontact is vriendelijk, snel en correct net als de mogelijkheid om alle polissen als pdf op te slaan wat het klimaat weer ten goede komt. Kortom wij zijn erg tevreden.

Geachte mevrouw Verstege,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback en uw mooie eindoordeel! Fijn dat u zo tevreden bent over onze kwaliteit/prijsverhouding.
Met vriendelijke...
Geachte mevrouw Verstege,

Manon

Betrouwbaar, betrokken, staat altijd klaar. Kan goed uitleg geven wanneer iets niet duidelijk is.

Beste Manon,
Hartelijk dank voor je positieve feedback en mooie eindoordeel! Een 10!

qq

Bekwame medewerkers, administratief is e.e.a. keurig geregeld, eigen ccount mogelijk waarin alles zichtbaar is. Tot dat je mel een verzekeringsclaim komt. Dan draait de service ineens....

Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Jammer te horen dat wij u niet hebben kunnen helpen met uw verzekeringsclaim. Helaas kan ik niet achterhalen wat uw gegevens zijn en dus kan ik niet bekijken wat er beter had gekund en of er mogelijk iets niet goed gegaan is. Indien u een mail stuurt naar info@steensel.nl met uw verhaal, kunnen wij kijken of er in uw dossier mogelijk iets niet goed gegaan is.

Tevrede klant

Een goed assurantiekantoor waar de mens nog mens is.

Beste Tevreden klant,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback en uw mooie eindoordeel! Fijn te horen dat u bij ons het gevoel heeft nog steeds als mens behandeld te worden.
Met...
Beste Tevreden klant,

Fair

Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback en eindoordeel.