Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw mooie feedback en positieve eindoordeel.
Vanessa

Nette en correcte communicatie, meedenken en hard maken voor haar klanten.

Ik ken ze 30 jaar dat zegt voldoende

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Wat fijn dat u ons al 30 jaar uw verzekeringen toevertrouwd. Hartelijk dank voor uw positieve feedback en mooie eindoordeel.
Vanessa

Super, altijd goed bereikbaar en duidelijk

Vanessa

Betrouwbaar bedrijf. Soms niet altijd even snel, maar wel vakkundig.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw feedback en mooie eindoordeel. Bedankt voor uw opbouwende opmerking over onze snelheid. Met onze nieuwe automatisering zou dat in de toekomst moeten... Hartelijk dank voor uw feedback en mooie eindoordeel. Bedankt voor uw opbouwende opmerking over onze snelheid. Met onze nieuwe automatisering zou dat in de toekomst moeten verbeteren.
Vanessa

Duidelijkheid,geen valse beloftes,wordt niet aan het lijntje gehouden,uitstekend bedrijf.

Vanessa

Mijn weinige ervaringen met Van Steensel Assurantiën zijn tot nu toe goed te noemen, zoals het hoort lijkt mij!

Vanessa

Ein Ansprechpartner ist immer erreichbar.. Klare Rechnungsstellung der Versicherungsprämien.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Herzlichen Dank für Ihren Feedback. Ein 10!
Mit freundlichem Gruss,
Vanessa

De keren dat ik in de loop der jaren problemen heb gehad werd ik altijd correct behandeld en werd er ook advies gegeven waar ik naar toe kon gaan voor reperatie, zodat ik daar ook een leenauto kon... De keren dat ik in de loop der jaren problemen heb gehad werd ik altijd correct behandeld en werd er ook advies gegeven waar ik naar toe kon gaan voor reperatie, zodat ik daar ook een leenauto kon krijgen.

Reactie Van Steensel Assurantiën:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en mooie eindoordeel. Een 10, dat horen wij graag. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen op de momenten dat het nodig was.
Vanessa

Uitstekende dienstverlening, vriendelijk en duidelijk.