Lees eerdere beide toelichtingen en het is duidelijk Er wordt ( ondanks Corona tijd !) snel gereageerd Er volgt uitleg ( met gedeelte van tekst uit polis ) waarom iets wel of niet onder...Lees eerdere beide toelichtingen en het is duidelijk Er wordt ( ondanks Corona tijd !) snel gereageerd Er volgt uitleg ( met gedeelte van tekst uit polis ) waarom iets wel of niet onder dekking valt
Vanaf 1990 bij Van Steensel. Het totale verzekeringspakket, schade en leven. Geen enkele negatieve ervaring.
Sinds vele jaren ben ik klant van Van Steensel Assurantién en krijg altijd deskundig advies en hulp. Daarom ben ik ook zeer tevreden en dankbaar in het bijzonder dankzij mevrouw Caroline...Sinds vele jaren ben ik klant van Van Steensel Assurantién en krijg altijd deskundig advies en hulp. Daarom ben ik ook zeer tevreden en dankbaar in het bijzonder dankzij mevrouw Caroline Barayazarra.(Teamleider binnendienst partikulieren).
Prima service en adequaat handelen
Hele fijne samenwerking. Snelle afhandeling. Klasse, heel tevreden. Zit er al jaren bij, een afhandeling met een luisterend oor en begrip voor de situatie.
Ze zijn zeer betrokken. Al jaren heb ik al mijn verzekeringen hier ondergebracht en nog niet 1x teleur gesteld geweest. Staan altijd open voor een uitleg en gesprek om oplossingen te vinden.